Oliver Furniture

Seaside kehto

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 409,00 40900
Määrä: kpl

Perinteisen pohjoismainen Seaside kehto vastasyntyneelle vauvalle. Seasiden kehdon päädyissä on kauniin kaarevat päätykaaret ja sivuilla pinnalaidat. Design on tanskalaista. Kaikki Oliver Furnituren lasten kalusteet valmistetaan kestävin tuotantotavoin Euroopassa ja niiden laatu on erinomaista. Seaside kehdon kädentuntuma on luja, kestävä, ja voidaan siirtää aikanaan perintönä seuraaville sukupolville. Seaside kehdon keinujalaksissa on stopparit. Ihanteellinen lahjaksi vastasyntyneelle lapselle ja tuleville vanhemmille, 

Kehdon mitat: 57 x 86 x 72 cm

Tuotenumero 021410. Kehtoon sopii Oliver Furnituren 80x40 Seaside patja.

Seaside kehto on valmistettu koivusta ja MDF:stä, jonka koostumus on 60% koivua, 20% mäntyä ja 20% haapaa. MDF on materiaalina erittäin vahvaa ja kestävää (stabiili).

Seaside kehdossa ruuvinkantoja ei ole näkyvillä paikoilla. Piiloon sijoitellut ruuvit ovat Oliver Furnituren muotoilun keskiössä, ja ne antavat sängyille puhtaaneksklusiivisen ilmeen. Suunnittelu on kevyttä, herkkää, ja se kestää sukupolvelta toiselle.

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan Euroopassa ja täyttää EU:n tiukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Viimeistelty myrkyttömällä vesipohjaisella maalilla.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.