Oliver Furniture

Wood co-sleeper / bench

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl
Monikäyttöinen sänky vauvalle - sivuvaunu, ensisänky, penkki.

Wood co-sleeper on kauniisti muotoiltu vauvan sänky joka tarjoaa sekä vauvalle että hänen vanhemmilleen mahdollisuuden olla toisiaan lähellä, kodikkaasti ensimmäisten kuukausien aikana. Sama sänky sopii vauvan hoivaamiseen ja käytännön arkea helpottamaan. Se mahdollistaa tarvittavan unen sekä lapselle että vanhemmille: laskemalla sängyn etulaitaa ja laittamalla sängyn vanhempien sänkyyn kiinni, on yöt mahdollista viettää mahdollisimman lähellä toinen toisiaan, turvallisesti. Tällätavoin vauva saa tuntea vanhempien läheisyyttä yöllä, ja vanhemmat puolestaan saavat mahdollisimman mukavat nukkumisolosuhteet kun vauva on turvallisesti omassa sängyssään ja aivan lähellä. So-sleeper on mukava paikka vauvalle nukkua myös päivällä. Asettele silloin molemmat laidat yläasentoon jolloin sänyk toimii kehdon tavoin. Co-sleeperissä on kumipäällysteiset renkaat ja niiden avulla sänkyä saa hiljaisesti rullailtua huoneesta toiseen. Tyylikkään muotoilunsa ja viimeisteltyjen yksityiskohtiensa ansiosta sänky sulautuu kauniisti osaksi muuta kodinsisustusta.

Wood co-sleeper valmistetaan 100% massiivikoivusta ja tammesta. Turvallisuustestit läpäissyt sänky palvelee monenlaisissa tarpeissa: korkeudensäätö mahdollistaa sopivuuden vanhempien sängyn rinnalle. Pieni laita jää silti väliin, jottei vauva pääse pyörimään vanhempien sängyn puolelle. Viehettävästi muotoillut laidat ja jykevä pohjallinen takaavat optimaalisen ilmanvaihdon tähän vauvansänkyyn.

Kun vauva tarvitsee suuremman sängyn ensimmäisten 6-9 kuukauden jälkeen, co-sleeper muuntuu mukana toimitettujen jalkojen ja avoimen etukappaleen avolla helposti pieneksi penkiksi. Penkin korkeutta voi säätää ja siten se seuraa lapsen kasvua vuosien ajan. Kuten co-sleeperiä alkuunsakin, myös penkki käy nätisti niin makuuhuoneeseen kuin kodin muihinkin huoneesiin istuimeksi.

Erikseen hankittavien lisäosen avulla voit varustella sänkyä lisää. Pieni puinen teline katosverholle ja mobilelle on valmistettu massiivitammesta. Sen avulla jalostat co-sleeperin toiminnallisuuksia edelleen laajemmaksi. Pidike on helposti asennettavissa co-sleeperiin ja siihen saa ripustettua lapselle mielenkiintoista katseltavaa ja kuunneltavaakin vauvan aisteja aktivoimaan. Telineeseen voit myös ripustaa Oliver Furnituren katosverhon jolloin luot suojaisan, entistäkin pesämäisemmän vuodeen vauvalle. Katos rauhoittaa vauvalle oman tilan jolloin vauvan on kenties helpompi rauhoittua nukkumaan, Kun sänky muunnetaan myöhemmin penkiksi, katos voi olla majamainen, mielikuvituksellinen paikka lapselle!

Kuten kaikki Oliver Furnituren huonekalut, myös tämä on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EU:n tiukat turvallisuus- ja terveysvaatimukset. Oliver Furniture käyttää parhaita mahdollisia raaka-aineita, valmiit tuotteet käsitellään myrkyttömällä vesipohjaisella lakalla ja maaliall. Piilotetut ruuvinkannat - se onkin Oliver Furniturelle omaleimaista - korostavat näiden huonekalujen muotoilua ja moitteetonta laatua. Co-sleeper on osa eksklusiivista Wood- mallistoa joka pyrkii korostamaan puuta materiaalina ja sen kauniin luonnollisia kerroksia.

Testattu ja hyväksytty uuden EN turvallisuustandardin EN 1130:2019 mukaisesti. Joulukuussa 2019 jolloin ensimmäinen EN turvallisuusstandardi lapseerattiin.  Penkki on testattu ja se täyttää EN 17191:2017 standardin.
 

041487 – Wood co-sleeper sisältää muutososat penkkiin, valkoinen/tammi

Ulkomitat – syvyys 49 × leveys 92 × korkeus 55/74 cm

Lisäosat:
041488 – Wood teline katosverholle ja mobilelle, mitat 3 × 45 × 65 cm
041489 – Katosverho Wood co-sleeperiin, valkoinen
041837 – Patja Wood co-sleeper sänkyyn – 42 × 82 × 4 cm
041813 – Istuintyyny Wood co-sleeperin penkille, nature –  42 × 82 × 5 cm

* Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.