Oliver Furniture

Wood Baby gym

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 99,00 9900
Määrä: kpl
Asettele vauvan lempilelut tähän tyylikkääseen telineeseen ja luo kodikas pieni maailma, jossa hän saa viettää onnellisia, iloisia hetkiään! Vauva harjoittelee silmien ja käden koordinaatiota katsomalla kaunista leluaan ja ojentamalla käsiä sitä kohti.

Wood Baby Gym on suunniteltu linjakkaan simppeliksi: käytännössä se koostuu seitsemästä pyöreästä tammitangosta, jotka on liitetty yhteen näkymättömin ruuvein. Yhdessä nämä muodostavat esteettisesti puhtaan ja modernin ulkoasun. 

Teline toimitetaan ilman leluja ja ilman alustaa. Viisi pitkänomaista reikää sopivat useimpiin leluihin joita voi vaihtaa lapsen mielenkiinnon kohteiden ja kasvun myötä. 

Wood baby gym on osa Oliver Furnituren Wood mallistoa. Se on valmistettu valkoöljytystä tammesta joka korostaa tuotteen luonnollista ja pohjoismaista ilmettä. 
 
Wood baby gym on valmistettu Euroopassa ja se täyttää EU:n tiukat terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Valkoöljyämiseen on käytetty myrkytöntä öljyä.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme lisätiedoissa sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.