Oliver Furniture

Vaaterekki 125cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 179,00 17900
Määrä: kpl

Sievä vaateripustin lastenhuoneeseen. Käytännöllinen lisätila säilyttää lapsen vaatteita kauniisti esillä. Rooliasujen säilytys näkösällä saa lasten mielikuvituksen lentoon ja parhaat leikit voi alkaa! Innostuupa pikkuiset toisinaan myös itse järjestelemään asut takaisin ikiomaan rekkiin. Käytä innovatiivisesti vaikkapa piirustuspaperirullan telineenä, älä anna nimen rajata käyttötarkoituksia! Erityisesti lastenhuoneessa saa vapaasti leikitellä ja soveltaa mielin määrin.. 

021519 -Lasten vaateripustin, 125cm 

Mitat: 64 x 29 x 125cm

Oliver Furnituren huonekalut toimitetaan tilaustuotteina, kulloinenkin toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla (vinkki! Paina ctrl+F niin saat haettua näppärästi "Oliver Furniture). 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.