Oliver Furniture

Seaside -vaatekaapit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Seaside -malliston vaatekaapit ovat muotoilultaan ajattomia huonekaluja. Inspiraation lähteenä on toiminut mutkaton rannikkoilaiselämä! Vaatekaappeja on kahta kokoa: kahdella tai kolmella ovella. Kaapeissa on joko kaksi tai kolme vetolaatikkoa alhaalla ja avattavien ovien takana on useita hyllypaikkoja. Hyllyt voi asetella haluamallaan tavalla kaapistoon. Kaappien yläosassa on koko leveydeltä henkaritanko. 

Vaatekaappi muokkautuu käyttäjänsä mukana ja sen ajaton tyylikkyys tekee siitä pitkäikäisen huonekalun. 

Kaksiovisen vaatekaapin mitat (021334):

  • leveys 122cm
  • korkeus 195cm
  • syvyys 59cm
Paino 151,4 kg.

Kolmeovisen vaatekaapin mitat (021335):

  • leveys 175cm
  • korkeus 195cm
  • syvyys 59cm
Paino 206,5 kg.

Väri: valkoinen

HUOM: toimitetaan aina kotiin, otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle. Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin. Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita. Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.