Oliver Furniture

Lasten penkki, Wood PingPong

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 189,00 18900
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Wood PingPong - sarja on huonekaluperhe taaperoille ja leikki-ikäisille. Suunnittelussa moderni muotokieli on yhdistetty pohjoismaiseen tammeen. Puiset jalat tuovat PingPong tuolille erityisen kauniin luonteen ja lämmön. PingPong sarja koostuu pöydästä, tuolista sekä penkistä. Nämä ovat erinomainen valinta lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen. PingPong penkin jalat ovat öljyttyä tammea ja istuin valkoiseksi lakattua, taivutettua koivuviilua. Istuinosan muotoilu tekee penkistä mukavan istua. Korkealaatuinen, kestävä huonekalu on tuotettu kestävissä tuotanto-olosuhteissa Euroopassa. Oliver Furnituren huonkaluissa estetiikka ja eettisyys kulkevat käsikädessä!

Mitat: 39 x 27 x 36 cm, istuinkorkeus 27 cm.

Väri: valkoinen/Tammi.

Paino: 4.2 kg

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.