Oliver Furniture

Lasten pöytä, Wood PingPong

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 319,00 31900
Määrä: kpl

Oliver Furnituren Wood PingPong - sarja on huonekaluperhe taaperoille ja leikki-ikäisille, kaunista pohjoismaista designia! Se koostuu pöydästä, tuolista sekä penkistä. Nämä voi hienosti yhdistää myös osaksi muuta sisustusta! Pohjoismainen tammi ja klassinen valkoinen yhdistyvät kauniisti Wood PingPong -sarjassa. Näiden huonekalujen muotokieli on ilmavaa ja huolellisesti viimeisteltyä. Pöytälevy on valkoiseksi lakattua MDF:ää - parasta laatuaan! Puiset tammiset jalat tarjoavat sisustukseen luonnollista lämpöä ja tasapainoa. Wood PingPong pöytä on korkealaatuinen ja kestävä! Oliver Furnituren huonkaluissa estetiikka ja eettisyys kulkevat käsikädessä.

Mitat: 

  • pituus 78 cm
  • korkeus 41 cm
  • leveys 50 cm
Paino: 6,8 kg

Väri

  • Tammi/Valkoinen 041610
Tilaustuotteen ajantaisainen toimitusaikatieto toimitusehdoissa. Heräsikö kysyttävä? Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne: info@lildecor.fi

Sarjaan kuuluvat myös 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.