Oliver Furniture

Wood PingPong penkki

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 159,00 15900
Määrä: kpl

Wood-malliston PingPong penkki. 

PingPong penkki on yksi Wood- malliston lastenistuimista. Malliston pöytä ja penkit sopivat täydellisesti lastenhuoneeseen! Modernia pohjoismaista designia on miellyttävä katsella. Oliver Furnituren penkit ovat korkealaatuisia ja tuotettu Euroopassa.

Mitat: 29 x 43 x 36 cm

Istuinkorkeus 27 cm

Väri:

  • Valkoinen/Tammi, 041612

 

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavta skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita!

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.