Oliver Furniture

Seaside Classic Low Loft-vuode

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

LOW LOFT SÄNKY- OLIVER FURNITURE SEASIDE

Oliver Furnituren Seaside -malliston Low Loft-sänky on klassista pohjoismaista designia! Upea yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä. Kepeä ulkomuoto ei täytä lastenhuoneen ilmettä liikaa: sen suunnittelussa on vaalittu skandinaavista minimalismia. Kuten kaikissa Oliver Furnituren korkeissa sängyissä, jalat ovat yhtä kappaletta, eikä niissä ole ruuveja näkyvillä.

Low Loft-vuoteen alaosaan on tilattavissa myös verhot. Verhojen avulla alaosasta saa lapselle upean leikkipaikan. Alaosa soveltuu myös hyvin lelujen säilytykseen tai ystävän nukkumapaikaksi.

Saat halutessasi muokattua tätä sänkyä miksi tahansa muuksi Oliver Furnituren Seaside Classic-sarjan sängyksi. Kaikki vaihtoehdot hintoineen on nähtävillä Oliver Furnituren Converter-sivustolla. Ideana muokkauksissa on se, että hyödynnetään alkuperäisestä sängystä mahdollismman paljon samoja osia, ja toimitetaan uutta sänkymallia varten ainoastaan ne lisäosat jotka muutoksen toteuttamiseksi on tarpeen. Hinnat on jyvitetty materiaalinen mukaan: mitä vähemmän uutta puumateriaalia tarvitaan, sitä edullisemmaksi muokkaaminen tulee. Näin minimoidaan uusien luonnonmateriaalinen kuluttaminen ja saadaan maksimoitua sängyn käyttöikä.

Loft- vuoteen ulkomitat (021213):

  • leveys 97cm (sis.portaat)
  • pituus 207cm
  • korkeus 131 cm

Patja (021833) :

  • leveys 90cm
  • pituus 200cm
  • paksuus 13 cm
Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.