Oliver Furniture

Seaside Classic Low Loft-vuode

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

LOW LOFT SÄNKY- OLIVER FURNITURE SEASIDE

Oliver Furnituren Seaside -malliston Low Loft-sänky on klassista pohjoismaista designia! Upea yhdistelmä kauneutta ja käytännöllisyyttä. Kepeä ulkomuoto ei täytä lastenhuoneen ilmettä liikaa: sen suunnittelussa on vaalittu skandinaavista minimalismia. Kuten kaikissa Oliver Furnituren korkeissa sängyissä, jalat ovat yhtä kappaletta, eikä niissä ole ruuveja näkyvillä.

Low Loft-vuoteen alaosaan saa laitettua verhot, meiltä niitä löytyy kolmessa eri kuosissa. Verhojen avulla alaosasta saa lapselle upean leikkipaikan. Alaosa soveltuu myös hyvin lelujen säilytykseen tai ystävän nukkumapaikaksi.

Kuten kaikki Seaside -malliston sängyt lukuunottamatta kehtoa, saa muutettua lapsen kasvun mukaan. Jos kaipaat lisätietoja ole yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Loft- vuoteen ulkomitat (021213):

  • leveys 97cm (sis.portaat)
  • pituus 207cm
  • korkeus 131 cm

Patja(021833) :

  • leveys 90cm
  • pituus 200cm
  • paksuus 13 cm
Tilaustuote, toimitusaika-arvio toimitusehdot-sivulla. Palvelemme mielellämme mahdollisissa lisäkysymyksissänne sähköpostitse: info@lildecor.fi . 

* Ei alennuskoodeja *

 

Kaikki Oliver Furnituren tuotteisiin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä. Huonekalut valmistetaan paikallisissa verstaissa kestävää kehitystä vaalien, parhaista mahdollisista raaka-aineista. Ne viimeistellän myrkyttömällä sisustuslakalla ja -maaleilla.

Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita, joten sängyn ulkomuotoon kuulumattomia seikkoja kuten oksasta johtuvaa koloa sängyn kyljessä ei kuulu esiintyä.

Oliver Furnituren sängyt tehdään kestämään sukupolvelta toiselle niin laadultaan kuin muotoilultaan! Tuotteiden käyttöikää lisää se, että niistä saa erikseen saatavilla lisäosilla muokattua huonekaluja erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.