Oliver Furniture

Wood Lounger 120

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

LOUNGER 120 - OLIVER FURNITURE WOOD


Kuten jo nimestä saa vihjeitä, Wood Lounger on rento vuode, tyylikäs ”daybed”. Sen design on ajaton ja simppeli, joka tekee Wood Loungerista sopivan niin lapsen, teinin kuin aikuisenkin vuoteeksi sekä olohuoneeseen. Wood Loungerista aistii ajatonta eleganssia. Sen design mahdollistaa sujuvan yhdistelyn muuntyylisten huonekalujen kanssa.

Oliver Furniture yhdistää tuotesuunnittelussaan taidokkaasti muotoilun ja käytännöllisyyden kauneuteen korkealaatuisessa Wood-mallistossaan. Designin taustalla, kaiken perustana vaikuttavat tärkeät arvot: kestävyys ja pitkäikäisyys. Kuten kaikki muutkin Wood-malliston huonekalut, myös Loungerin voi määritellä harkittujen, viimeisteltyjen yksityiskohtiensa summaksi.

Valkoiseen runkoon voi valita joko samaa linjaa jatkavat valkoiset jalat tai valkolakatut tammijalat. Pyöristetyt kulmat ja lähes huomaamattomat liitokset tekevät Loungerin visuaaliselta ilmeeltään kepeäksi ja tyylikkään huolettomaksi.

Leveämpi 120 cm versio (saatavilla myös klassisena 90cm leveänä) sopii täydellisesti kasvavan lapsen, nuoren huoneeseen jossa kaivataan kenties enemmän tilaa loikoiluun ja yökylään saapuville kavereillekin. Runsas tila on helposti muokattavissa leppoisaksi oleskeluun sopivaksi tyynyin ja viltein - paikaksi missä kertoilla salaisuuksia ja suunnitella suuria.

Kuten kaikki Oliver Furnituren huonekalut, Wood Lounger on valmistettu Euroopassa kestävin työskentelymenetelmin. Materiaalit ovat parhaita mahdollisia ja huonekalut huolellisesti viimeisteltyjä. Maalit ja öljyt ovat myrkyttömiä. Näkymättömiin piilotetut ruuvinkannat - detalji, joka määrittelee hyvin Oliver Furniturea - korostaa näiden huonekalujen muotoilua ja moitteetonta laatua.

041567 – Wood Lounger 120, tammi/valkoinen

Ulkomitat – leveys 127 x pituus 207 x korkeus 40 cm

Sänkyyn sopivan Oliver Furnituren patjaan löydät tarkemmat tuotetiedot omalta tuotesivultaan, tutustu myös siihen! * Ei alennuskoodeja *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.