Kumma-kustannus

Ruttu Rusinalle ei ryttyillä

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 27,90 2790
Määrä: kpl
Petronella Grahn

Ruttu Rusinalle ei ryttyillä

Nokkela ja rämäpäinen keiju pelastaa päivän!

Pomenian taikamaailmaan mahtuu jos jonkinmoista taikaolentoa. Niin myös noin seitsemän keijua, joista omapäinen Ruttu ei olekaan ihan tavallinen keiju. Ruttu tykkää tehdä asiat omalla tavallaan ruttumaisesti. Pitääkö keijun olla kiltti? No, sitä ei Ruttu paljon pähkäile. Hän kiiruhtaa mieluummin seikkailemaan kuin viettää tavallisia keijun päiviä.

Eräänä aamuna Ruttu ei liitykään siskojensa seuraan keräämään taikapölyä vaan päättää lähteä omille poluilleen — ja päätyy keskelle öttiäisten riehakkaita kisoja. Mutta jotain vielä hurjempaa on luvassa, kun Ruttu kohtaa pahamaineisen Rosvokoiran, joka vaivihkaa on päässyt pelottelemaan muita keijusiskoja. Kekseliäällä keijulla on kuitenkin keinonsa kiperästä tilanteesta selviytymiseen!

Ruttu Rusinalle ei ryttyillä on kirja uskalluksesta olla omanlaisensa. Se on kirja uteliaisuudesta, oveluudesta ja siitä, kuinka seikkailumielen avulla voi saada mitä uskomattomimpia kokemuksia. Kirja saa miettimään, voiko keiju olla hurja ja villi. Miksipä ei? Sitä voi etsiä itse oman seikkailunsa, jos haluaa.

Taianomainen tarina ja satumainen kuvitus vievät mukanaan Pomenian taikamaailmaan. Maailmaan, missä kaikki on mahdollista.

Pomenian taikamaailman luoja Petronella Grahn (s. 1970) on satutaiteilija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti.

Suositusikä 3+

1. painos, 2023
ISBN 978-952-370-364-3
Sidottu, 49 sivua
Pomenia-sarja
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.