Kumma-kustannus

Sisu Sukkelan rohkeuskortit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 26,00 2600
Määrä: kpl

Petronella Grahn – Tiia Trogen

Sisu Sukkelan rohkeuskortit

Sisu Sukkela on lempeä lohikäärme, joka on oikeasti rohkeampi kuin itse uskookaan. Kun Sisu kuuntelee ystäviensä ajatuksia rohkeudesta, hän ällistyy. Onpa sitä monenlaista! Ehkä Sisukin voisi olla rohkea — omalla tavallaan?

Nämä kortit innostavat lasta kokeilemaan uusia asioita ja löytämään oman rohkeuden. Kaikissa korteissa on pieni tarina Pomenian taikamaailmasta ja siihen liittyvä tehtävä. Näitä pieniä tekoja tekemällä jokainen voi löytää uusia rohkeuden taikavoimia itsestään.

Viettäkää mukavia hetkiä yhdessä ja lähtekää selvittämään, mitä kaikkea voikaan uskaltaa pienen kannustuksen ja harjoittelun siivittämänä. Yllätytte takuulla!

Korttien tehtävät ovat luoneet TM Tiia Trogen ja Petronella Grahn. Tiia on työskennellyt yli 20 vuotta eri-ikäisten lasten parissa ja tunnetaan erityisesti positiivisen kasvatuksen menetelmästään. Petronella Grahn on satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti. Sisu Sukkelan rohkeuskortit pohjautuvat Petronellan luomaan Pomenian taikamaailmaan. Maailman tiimoilta on luotu satumainen Pomenia-sarja, jossa on julkaistu useita suosittuja kirjoja ja korttituotteita sekä lautapeli.

Korttien tarinat ovat kirjoittaneet Päivi Tuulikki Koskela ja Petronella Grahn.

Suositusikä 5+

1. painos, 2021
ISBN 978-952-370-210-3
kortit
32 korttia

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.