Lorena Canals

Pouf, Tic-Tac-Toe

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 139,00 13900
Määrä: kpl
Aivan kuten Oli&Carol Veggie Garden -matto on enemmän kuin pelkkä matto, myös Tic-Tac-Toe-pouf on enemmän kuin vain rahi! Se toimii myös ristinolla-pelinä sekä lapsille että aikuisille, jonka parissa he voivat viettää mukavasti aikaa käyttämällä pelimerkkeinä veikeitä poufin mukana tulevia kankaisia ​​minivihanneksia.

Tämä pyöreä rahi on käsintehty värjäämättömästä puuvillakankaasta, jonka päällä on tuftattuja hapsuja, jotka piirtävät lautapelin viivoja. Pouf kätkee sisäänsä pienen taskun kummallakin sivulla, johon voi laittaa pienet kangaskasvikset: 4 pientä porkkanaa ja 4 retiisiä. Poufin pohjassa oleva vetoketju mahdollistaa päällisen irrotuksen pesua varten.

Mitat: 50 x 50 x 20

Kokoelma: Oli&Carol x Lorena Canals

Materiaalit: Päällinen ja yksityiskohdat: 97%, puuvilla 3% ja muut kuidut. Täyte: 100 % kierrätettyä polystyreenihelmiä

Huolellisesti käsin valmistettu, yksi kerrallaan perinteisiä käsityötapoja vaalien. Jokainen Lorena Canalsin tuote on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristöystävällinen materiaali, myrkytön.

Tämä tuote on kaikken laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu.

PESUOHJEET: 

Päällinen on pyykinpesukoneessa pestävä (erillään muista), koneen vaadittu kapasiteetti 6 kg tai enemmän. 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Käytä mietoa pesuainetta. Valitse matala linkousteho sillä poufissa on punoksia ja hapsuja. Ota koneesta kuivumaan heti pesuohjelman päätyttyä, ettei värit leviä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Haalistumisen estämiseksi vältä kuivausta auringonpaisteessa. Älä pese täytteitä.

height=2500no bleachdryer lowlorena canals rugslorena canals rugsVacuum
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.