Lorena Canals

Lastenhuoneen matto, Path of Nature 120x160

Hinta: 239,00 23900
Määrä: kpl

Lastenhuoneen matto lempeissä sävyissä

Suorakulmainen "Path of nature" -lastenhuoneen matto Lorena Canalsilta on kuvioitu leikkimattohenkeen, ikäänkuin pienoismaisemaksi. Mattoon on kudottu monenlaisia tekstuureja ja runsaasti mielenkiintoisia yksityiskohtia: yhdellä reunalla virtaa joki, kiemurteleva kävelypolku risteilee pitkin maton pintaa ja siellätäällä on pensaita, kiviä ja mättäitä..

Valmistettu puuvillasta

Kudonnassa erimittaisia loimilankoja sekä vaihtelevat kudontatekniikat jotka tuovat mattoon hurjasti mielenkiintoa. Lastenhuoneen matto on usein se paikka, jonka päällä vietetään paljon aikaa leikkejä rakennellen. Miellyttäväntuntuinen lastenhuoneen matto on omiaan lisäämään huoneen viihtyisyyttä.

Toimitetaan käytännöllisessä puuvillapussissa, jossa kahvat ja sulkunauha. Kassissa voit kuljettaa mattoa pesulaan ja kotiin. Bonuksena pakkauksessa myös hevosen muotoinen minityyny!
 
Mitat  120 x 160
Väri Natural, vaalea ruusunpunainen, ruskea, oliviinvihreä, heleä sininen
Mallisto Cotton woods
 Materiaali    97% puuvilla 3% muut kuidut - pohja: kierrätyspuuvillaa

Huolellisesti käsin kudottu, matto kerrallaan perinteitä vaalien. Jokainen Lorena Canalsin matto on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristö-ystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeä ja taipuisa, kudontansa ansiosta.

Tämä tuote on kaikkien laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiin

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu. Lorena Canalsin tuotteet on valmistettu 100% luonnonkuiduista. Niistä voi ensimmäisten pesukertojen yhteydessä irrota nukkaa, se vähenee käytön ja pesujen myötä.

Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Lastenhuoneen matto Path of nature soveltuu myös lattioille joissa lattialämmitys. Valmistusmaa on Intia, missä Lorena Canalsilla on oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotantoa sen kaikilla osa-alueilla: parhaat raaka-aineet ja sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.

PESUOHJEET: 

Pyykinpesukoneessa pestävä, koneen vaadittu kapasiteetti 8kg tai enemmän. Hienopesu 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Matala linkous. Älä jätä märkää mattoa ohjelman jälkeen koneeseen, värien leviämisen estämiseksi. Kuivausrummussa kuivaus sallittu, alhaisessa lämpötilassa. Vältä kuivattamista auringossa.

Jos löydät pitkiä langanpätkiä, käytä aina saksia. Älä koskaan vedä lankaa. Pidä erillään tulesta. 

Toimitusaika-arvio: n.2 viikkoa / tilaustuote

Arvostele tämä tuote

25.01.2024 - Milli

Lapset on aivan uskomattoman inspiroituneita autoineen tästä matosta, vaikka värit ei räiskykkään. Kauniin ja harmonisen näköisenä tämä leikkimatto saa olla vaikka keskellä olohuonetta :)

18.02.2023 - Laura

Tää on ihan ykkösjuttu leikeissä