Lorena Canals

Pestävä matto lastenhuoneeseen, Veggie Garden

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 215,20 21520 269,00 € 26900
Määrä: kpl

Kekseliästä leikkisyyttä lastenhuoneen sisustukseen Veggie Garden matolla

Tuo puutarhan tuntua sisään Lorena Canalsin innovatiivisella, interaktiivisella Veggie Garden -matolla! Matossa on monenlaisia tekstuureja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia: matto näyttää äkkiä katsoen yksinkertaiselta vaalealta matolta, mutta kun tutkii tarkemmin, siitä löytyykin pieniä taskuja. Mitä ihmettä! Se onkin mukaelmaa puutarhasta, mukana tulee pussillinen erilaisten juuresten muotoisia osasia (15kpl) joita voi "istuttaa" mattoon. Ja sitten kerätä satoa ja tehdä niistä leikkiruoan tapaan aterian. Lastenhuoneen sisustus on parhaimmillaan juuri tätä: kekseliästä leikkisyyttä!

Yksivärisyys rauhoittaa maton ilmettä, ja eri kudontatyylit tuovat lastenhuoneen sisustukseen erittäin tervetullutta mielenkiintoa ja syvyyttä. Vaihtelevat nukankorkeudet ja erilaiset tekniikat inspiroivat leikeissä. Reunat ovat leikillisen epätasaisia. 

Valmistettu puuvillasta. Kudonnassa erimittaisia loimilankoja sekä vaihtelevat kudontatekniikat. Toimitetaan käytännöllisessä puuvillakassissa, jossa kahvat. Sillä saat kuljetettua maton esimerkiksi pesuun!

Mitat: 120 x 160 cm

Materiaali:  97% puuvilla 3% muut kuidut - pohja: kierrätyspuuvillaa

Huolellisesti käsin kudottu, matto kerrallaan ja perinteitä vaalien. Jokainen Lorena Canalsin matto on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristö-ystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeä ja taipuisa, kudontansa ansiosta.

Tämä tuote on kaikkien laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu. Lorena Canalsin tuotteet on valmistettu 100% luonnonkuiduista. Niistä voi ensimmäisten pesukertojen yhteydessä irrota nukkaa, se vähenee käytön ja pesujen myötä.

Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Soveltuu myös lattioille joissa lattialämmitys. Valmistusmaa on Intia. Lorena Canalsilla on siellä oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotannon kaikilla osa-alueilla: parhaista raaka-aineet, sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.

PESUOHJEET: 

Pyykinpesukoneessa pestävä, koneen vaadittu kapasiteetti 10kg tai enemmän. Hienopesu 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Matala linkous. Älä jätä märkää mattoa ohjelman jälkeen koneeseen, värien leviämisen estämiseksi. Kuivausrummussa kuivaus sallittu, alhaisessa lämpötilassa. Vältä kuivattamista auringossa.

Jos löydät pitkiä langanpätkiä, käytä aina saksia. Älä koskaan vedä lankaa. Pidä erillään tulesta.
Toimitusaika-arvio: 2 viikkoa / tilaustuote
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.