FITWOOD

Voimistelurenkaat ULPU

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

ULPU voimistelurenkaat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia voiman ja koordinaation kehittämiseen. "Epävakautensa" ansiosta voimistelurenkaat ovat myös loistava väline liikkuvuuden sekä tasapainon parantamiseen. Voimistelurenkaat ovat loistava kuntoiluväline esimerkiksi kehonpainosoutuun, palomiespunnerruksiin ja erilaisiin vatsalihastreeneihin. Niitä voi käyttää myös haasteen lisäämiseksi perinteisiin kehonpainotreeneihin, kuten lankkuihin ja askelkyykkyihin, tai avustuksena haastavimmissa liikkeissä, kuten pistoolikyykyssä. Voimistelurenkaat mahdollistavat hauskan ja dynaamisen tavan liikkua, ja siksi ne ovatkin lasten suosikkeja.

Voimistelurenkailla leikkiminen vahvistaa lasten voimaa ja koordinaatiota hauskanpidon lomassa. Saatavilla on myös lasten kokoiset voimistelurenkaat (ULPU MINI) minikäyttäjille, jotta he voivat leikkiä voimistelurenkailla turvallisesti. Pienemmästä koostaan huolimatta niissä on sama painoraja kuin tavallisen kokoisissa renkaissakin, joten ne ovat turvalliset koko perheen käyttöön.

ULPU voimistelurenkaat on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Puinen pinta mahdollistaa mukavimman ja tukevimman otteen. Voimistelurenkaiden mukana tulee myös kestävät FitWood-hihnat, joilla voimistelurenkaat voi kiinnittää kattoon tai esimerkiksi AARNI puolapuihin. Suositeltu asennusleveys voimistelurenkaille on noin 50 senttimetriä. ULPU voimistelurenkaiden mitat noudattavat voimistelurenkaiden virallisia standardeja.

Voit valita ULPU voimistelurenkaiden viidestä erilaisesta värivaihtoehdosta: • koivu
• valkoinen vahattu
• valkoinen
• harmaa
• musta

Hihnat on saatavilla kahdessa eri värivaihtoehdossa:
• valkoinen beigellä FitWood logolla
• musta valkoisella FitWood logolla 

ULPU voimistelurenkaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä. Varmistathan, että voimistelurenkaat on asennettu kunnolla ja hihnat ovat kunnolla kiinni ennen jokaista käyttöä. Tarkista hihnat säännöllisesti. Pienten lasten tulisi käyttää voimistelurenkaita vain aikuisten valvonnassa. Löydät tarkat ohjeet voimistelurenkaiden asentamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista.

ULPU voimistelurenkailla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

LISÄTIEDOT

Mitat

Paino   1 kg
Renkaiden paksuus

  28 mm

Renkaiden
ulkohalkaisija

  236 mm

Renkaiden läpimitta

  180 mm

Hihnojen mitat

  500 x 2.5 cm

Maksimi
käyttäjäpaino

  150 kg


* EI ALENNETTAVISSA *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.