FITWOOD

Voimistelurenkaat ULPU MINI

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

ULPU MINI voimistelurenkaat ovat lasten kokoinen versio Fitwoodin ULPU voimistelurenkaista. Renkaiden sisähalkaisija on pienempi, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi pienten päiden jumiutumisesta renkaisiin! Muutoin pienemmät voimistelurenkaat ovat ihan yhtä kestävät kuin tavallisen kokoiset renkaatkin, joten ne ovat turvalliset koko perheen käyttöön.

Voimistelurenkaat mahdollistavat hauskan ja dynaamisen tavan liikkua, ja siksi ne ovatkin lasten suosikkeja. Voimistelurenkailla leikkiminen vahvistaa lasten voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota hauskanpidon lomassa. Voimistelurenkaita voi käyttää keinumiseen, pyörimiseen, roikkumiseen tai esimerkiksi linnunpesäharjoitukseen.

ULPU MINI voimistelurenkaat on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Puinen pinta mahdollistaa mukavimman ja tukevimman otteen. Voimistelurenkaiden mukana tulee myös kestävät FitWood-hihnat, joilla voimistelurenkaat voi kiinnittää kattoon tai esimerkiksi TAIMI MINI puolapuihin. Suositeltu asennusleveys voimistelurenkaille on noin 50 senttimetriä.

ULPU voimistelurenkaiden mitat noudattavat suurimmilta osin voimistelurenkaiden virallisia standardeja. Renkaiden sisähalkaisijaa on säädetty, jotta renkaat ovat turvalliset myös pienille lapsille. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita ULPU MINI voimistelurenkaiden viidestä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen vahattu
• valkoinen
• harmaa
• musta

Hihnat on saatavilla kahdessa eri värivaihtoehdossa:
• valkoinen beigellä FitWood logolla
• musta valkoisella FitWood logolla

ULPU MINI voimistelurenkaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Varmistathan, että voimistelurenkaat on asennettu kunnolla ja hihnat ovat kunnolla kiinni ennen jokaista käyttöä. Tarkista hihnat säännöllisesti. Pienten lasten tulisi käyttää voimistelurenkaita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet voimistelurenkaiden asentamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!
 

LISÄTIEDOT

Mitat

Paino

  0.7 kg

Renkaiden paksuus

  28 mm

Renkaiden
ulkohalkaisija

  195 mm

Renkaiden läpimitta

  140 mm

Hihnojen mitat

  500 x 2.5 cm

Maksimi käyttäjäpaino

  150 kg

* EI ALENNETTAVISSA *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.