FITWOOD

Puolapuut TAIMI MINI

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 499,00 49900
Määrä: kpl

TAIMI MINI puolapuut ovat lasten kokoinen versio Fitwoodin TAIMI puolapuista. TAIMI MINI on hieman lyhyempi ja kapeampi sopiakseen paremmin muiden lasten huonekalujen mittasuhteisiin sekä tietysti mini-kokoisten käyttäjiensä kokoon. Pienemmästä koostaan huolimatta nämä puolapuut jaksavat kannatella jopa 150 kg painoa, jotta koko perhe voi nauttia niistä.

Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

Kiipeily täyttää lasten luonnollisen, sisäänrakennetun tarpeen oppia uusia asioita. Puolapuita pitkin kiipeäminen tarjoaa lapsille mahdollisuuden nähdä ja tutkia omaa ympäristöä uudesta näkökulmasta. Kiipeämään oppiminen on mainio tapa saada lapset liikkumaan sekä rakentaa heidän itsevarmuuttaan.

Puolapuista saa entistä monipuolisemmat, kun ne yhdistää ULPU MINI voimistelurenkaisiin. Lapset rakastavat roikkua, keinua ja opetella uusia temppuja niillä!

TAIMI MINI puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista ja puolat ovat massiivikoivua. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita TAIMI MINI puolapuiden seitsemästä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• harmaa
• musta
• pinkki
• valkoinen – koivu
• musta – koivu

Koivu-väri käsitellään kirkkaalla lakalla.

TAIMI MINI puolapuut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Puolapuut kiinnitetään seinään kahden tukilistan läpi. Pakkaus sisältää ruuvit, jotka soveltuvat puolapuiden kiinnittämiseen yleisimpiin betoniseiniin tai puisiin koolauksiin levyseinän sisällä. Varmistathan, että käytät ruuveja, jotka sopivat seiniisi. FitWood suosittelee aina palkkaamaan paikallisen ammattilaisen asentamaan puolapuut, jotta oikea ja turvallinen kiinnitys on taattu.

Huomioithan, että lievä jousto säästää puolapuiden liitoskohtia, kun puolapuut ovat aktiivisessa käytössä. Lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet puolapuiden kiinnittämiseen seinään, niiden kasaamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

TAIMI MINI puolapuilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.
 

LISÄTIEDOT

 

 

Paino

 17.3 kg

 Korkeus

 190 cm

Leveys

 68 cm

Syvyys

Yläosassa 30 cm ja rungon kohdalla 12 cm

 Painoraja

 150 kg


* EI ALENNETTAVISSA *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.