Oliver Furniture

Sitteri/keinu - Wood

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 319,00 31900
Määrä: kpl

Kauniin, herkän muotoilunsa ansiosta Wood toddler rocker on tyylikäs valinta lastenhuoneeseen. 

2-7 -vuotiaat lapset voivat lueskella, pelata, rentoutua ja nauttia kodikkaista hetkistä Wood toddler rockerissa. Kevyt mutta jykevärakenteinen istuin on helppo lapsen itsensäkin liikutella minne vain haluaakin istahtaa keinuttelemaan. Oliver Furnituren huonekalujen pitkä käyttöikä tarkoittaa kestävyyttä. Viisas valinta kuluttajalta satsata kestävyyteen, pitkäikäisyyteen!

Wood Toddler rocker on valmistettu valkoöljytystä tammirungosta. Kangas on valmistettu Öko-Tex -puuvillasta, niskatyynyn täytteenä on Oeko-Tex-PET materiaalia. Istuinkangas on kiinnitetty keinuun keinonahkahihnoilla ja painonapeilla.

Wood Toddler rocker, kuten koko muukin Oliver Furnituren Wood mallisto, on muotokieleltään klassisen pohjoismainen. Pyöristetyt yksityiskohdat luovat visuaalisen keveyden ja vaivattomuuden ilmeen - joka taas on linjassa tuolin yksinkertaisen, pehmeän muotoilun kanssa. Houkuttelee rentoutumaan ja rauhoittaa pientä lasta!

Istuinkangas on konepestävä 40 °: ssa.

Materiaali: tammi, kierrätetty Oeko-Tex-PET, Öko-Tex puuvilla.

Mitat: 42 x 72 x 39 cm,

Tilaustuote: Tiedustele halutessasi täsmällinen toimitusaikataulu: info@lildecor.fi . Palvelemme mielellämme lisätiedoissa! 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.