Jupiduu

Sisätrampoliini

Hinta: 269,90 26990
Määrä: kpl
Sisätrampoliini yhdistää lapsen turvallisen pomppimisen sisätiloissa ja lasten trampoliinin upean muotoilun ennennäkemättömällä tavalla. Olipa kyseessä lastenhuone tai olohuone, Jupiduu trampoliini sulautuu saumattomasti mihin tahansa ympäristöön ja se tekee mieli pitää esillä. Se on myös lapsen itsensä hallittavissa, mikä on tärkeä osa lapsen itsevarmuuden ja itsenäisyyden kehittymisessä.

Innovatiivisen "Drop Stitch" -teknologiansa ansiosta Jupiduun sisätrampoliinilla on erinomaiset pomppimisominaisuudet. Lisäksi trampoliinin sisällä olevan korkeapaineisen ilmatilan ansiosta voit säätää trampoliinin pinkeyttä portaattomasti. Matalan 20 cm korkeutensa ansiosta turvallisuus on aina taattu hyppelyn aikana. Lasten sisätrampoliinin halkaisija on 100 cm. Painoraja pomppijalle on 100kg.

Miten sisätrampoliini toimii, pomppiiko korkealle?

Mitä pidempään lapsi trampoliinia käyttää, sitä enemmän hän ottaa sitä haltuun ja oppii kehonhallintaa tramponia käyttäessään. Jupiduu trampoliini on aivan ainutlaatuinen, joten vaikka ulkona olisi isokin trampoliini, riittää sisätrampoliinilla hauskanpitoa sillä kysymyksessä ei ole sama asia kuin jättitrampoliinit. On superjuttu, että lapsi saa kehittää monipuolisesti taitojaan!

Luo kotiin edellytyksiä lasten liikunnallisuudelle

Pomppimalla tulee harjoitelleeksi koordinaatiota ja tasapainoa ilon kautta, leikkisästi. Samalla lihakset saavat vahvistusta. Lasten päivittäisten liikuntasuositusten toteutuminen saa kotona erinomaiset mahdollisuudet, kun siihen on järjestetty erilaisia vaihtoehtoja. Jottei lasten liikunta rajoittuisi vain ulkoiluihin, voitte hyödyntää kotona lisäksi
  • tyynyjä temppuratoihin
  • portaita kiipeilyyn eri tavoin
  • tasapainoilua viivaa pitkin jonka voi merkitä vaikka teipillä lattiaan ja kävellä sitä etu- ja takaperin, yhdellä jalalla hyppien..
Muita Jupiduun lasten liikunnallisia leikkivälineitä ovat muunmuassa liukumäki ja pallomeri, joiden kankaat ovat samoja kuin sisätrampoliinissa.
 
Toimitusaika-arvio: 1-3* viikkoa / tilaustuote.

*) Jatkuvan korkean kysynnän vuoksi toimitusajassa laajanpuoleinen arvio.

* Ei alennuskoodeja * 
Arvostele tämä tuote

07.03.2024 - Sofia

Jokaisen euron arvoinen trampoliini! Perheen lapsilla 1-8v kaikilla päivittäin käytössä. Onhan tää myös nätimpi kuin muut sisätrampoliinit eikä tässä kovia metallireunoja joihin voi loukata.