Jupiduu

Pallomeri, Dark Beige

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Pallomeri tekee vaikutuksen lapsiin heti ensinäkemältä! Se sopii paitsi lastenhuoneeseen, niin myös kauniin designinsa ansiosta olohuoneeseenkin. Jupiduu arvostaa pienten lasten hauskanpitoa, eikä turvallisuudesta ja laadusta tingitä. Käytännössä se tarkoittaa muunmuassa muhkeita, 6cm paksuisia pallomeren laitoja, jotta se olisi vakaampi käytössä kuin mitä ehkä tyypillinen sisäpallomeri on. Myös laidan korkeus sallii pienimmillekin sopivan ja turvallisen altaaseen tulon ja poistumisen. 115cm halkaisija mahdollistaa useamman lapsen olon yhtä aikaa pallomeressä.

Päällinen on korkealaatuinen, hienostunut vohvelimainen kangas, joka on OEKO-TEX 100 -sertifioitu. Esteettiset, kauniit värivaihtoehdot. Päällinen on irrotettava ja konepestävä.

Saatavilla joko pallojen kanssa tai ilman palloja.

Jupiduun pallomeri on suunniteltu sopimaan täydellisesti yhteen liukumäen kanssa. 

Mitat:

  • halkaisija 115 cm
  • korkeus 25 cm
Jupiduun pallomeret ja pallot valmistetaan sertifioiduista, korkealaatuisista materiaaleista. Palloilla on CE-sertifikaatti. Jos palloa puristaa lyttyyn, sen saa palautettua muotoonsa. Pallojen materiaali on 100% polyeteeni, BPA-vapaa. Pallomeren päällinen voidaan pestä pyykinpesukoneessa 40ºC, tarkemmat pesuohjeet löytyvät pesulapusta. 

Tilaustuote, toimitusaika n.1 viikko.

* EI ALENNUSKOODEJA *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.