MRS. MIGHETTO

Seinätarra Mr George

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 30,00 3000
Määrä: kpl

Lastenhuoneen siirrettävä seinätarra

Sisusta lastenhuoneessa hurmaavalla Mrs Mighetton seinätarralla! Kuvittele tämä jalkalistan ylle, tai hyllynreunalle, taulun viereen tai sängyn päätyseinälle. Kuinka upea, lasten mielikuvitusta ruokkiva elementti!

Mr George on mäyrä, yksi "The Secret of Acorn Valley" -kokoelman hienoista hahmoista. Se sopii lastenhuoneeseen niin yhdessä kokoelman muiden seinätarrojen ja julisteiden kanssa, kuin itsenäisestikin huonetta koristamaan.

Mrs Mighetto seinätarrat on laadultaan huippuluokkaa. Ne kiinnittyvät helposti ja hyvin, eikä ne jätä jälkiä seinään. Varmista ennen kiinnittämistä, että seinä on pölytön, ja saat parhaan ja kestävimmän lopputuloksen. Niin kauan kun tarran onnistuu pitämään pölyttömällä, sitä saa siirrettyä aina uuteen paikkaan.

Materiaali

Lastenhuoneen seinätarran paperiraaka-aine on peräisin FSC- ja PEFC-sertifioiduista lähteistä, liima on ympäristöystävällistä, vesipohjaista ja PVC-vapaata.

Lastenhuoneen seinätarran valmistaa painotalo joka on ollut ilmastoneutraali yritys vuodesta 2011 alkaen. Lue lisää Mrs Mighetton ilmastopolitiikasta heidän kotisivuiltaan.

Valmistettu Ruotsissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.