MRS. MIGHETTO

Seinätarra Miss Ivy

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 30,00 3000
Määrä: kpl

Sisusta lastenhuonetta suloisilla seinätarroilla

Tutustu Mrs Mighetton kauniin leikkisiin seinätarroihin ja ihastu niiden hyvään laatuun sekä siirrettävyyteen. Ne sopivat maalatuille seinille sekä paksuimpiin tapetteihin kiinnitettäväksi.

Miss Ivy on yksi ihanista lentävistä ´Secret of Acorn Valley´-hahmoista. Se sopii täydellisesti minne tahansa kodinsisustuksessa. Mrs Mighetton lastenhuoneen seinätarrat ovat erittäin laadukkaita, mattapintaisia ja naarmuuntumattomia. Ne on valmistettu siirrettäviksi - ja se todella toimii! Niin kauan kuin tarran onnistuu pitämään pölyttömänä, se tarttuu aina uudestaan. Tarrat eivät jätä jälkiä seinään.

Parhaan, kestävimmän lopputuolosen saamiseksi varmista, että seinäpinta on puhdas ja sileä, ennenkuin kiinnität seinätarran paikoilleen. Paina kevyesti. "Pistemäinen" liimapinta helpottaa seinätarran käsittelyä ja siirtämistä. Koska tarra on tehokas tarttumaa, irrottamisessa on suositeltavaa keskittyä hellävaraisuuteen.

Materiaali: Polypropeeni (PP) kalvo.
 
Lastenhuoneen seinätarran paperiraaka-aine tulee FSC- ja PEFC-sertifioiduista lähteistä, ympäristöystävällinen vesiohenteinen liima on PVC-vapaata.

Mrs Mighetton lastenhuoneen seinätarrat valmistaa painotalo joka on ollut ilmastoneutraali vuodesta 2011 lähtien. Halutessasi pääset lukemaan Mrs Mighetton ilmastopolitiikasta heidän verkkosivuiltaan.

Kierrätä tuote ja pakkaus kun olet käyttänyt ne loppuun.

Valmistettu Ruotsissa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.