MRS. MIGHETTO

Seinätarra Miss Marion

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 15,00 1500 30,00 € 3000
Määrä: kpl

Seinätarra lastenhuoneeseen

Viimeistele lastenhuoneen sisustus herkällä, kuvankauniilla Mrs Mighetto seinätarralla! Sisustusta seinille helposti ja nopeasti. Hämmästyttävää, kuinka paljon näinkin pienellä elementillä lastenhuoneeseen saa lisää viihtyisyyttä ja kodikkuutta.

Miss Marion on yksi ´Secret of Acorn Valley´ -kokoelman hahmoista. Se sopii erinomaisesti myös itsenäisesti mihin tahansa sisustukseen! Tai halutessasi voit koota kokoelman julisteita ja seinätarroja kauniisti kokonaisuuksiksi.

Siirrettävä seinätarra

Mrs Mighetton seinätarrat ovat laadultaan ensiluokkaisia, eikä ne jätä jälkiä seiniin. Seinätarrassa on naarmuuntumaton mattapinta. Ne on helppo kiinnittää seinään (maali- tai tapettiseinään, soveltuu paksuimmille tapeteille).

Kaikki Mrs Mighetton seinätarrat ovat myös siirrettäviä. Niin kauan tarraan ei tartu pölyä, ne saa kiinnitettyä aina uuteen paikkaan! On vain tärkeää muistaa huolellisesti pyyhkiä seinä puhtaaksi ennen kiinnitystä, ja jos käyttää kosteaa liinaa, huolehtia myös seinän kuivuminen ennen seinätarran kiinnitystä. Koska seinätarra kiinnittyy todella hyvin, irrotuksessa on suositeltavaa olla oikein hellävarainen.

Materiaali

Polypropeenikalvo (PP).
Seinätarra paperiraaka-aine on peräisin FSC- ja PEFC-sertifioiduista lähteistä. Taustapuolen liime on ympäristöystävällista, vesipohjaista, PVC-vapaata.

Mrs Mighetton seinätarra valmistaa painotalo joka on ollut ilmastoneutraali yritys vuodesta 2011 lähtien. Pääset lukemaan tarkemmin Mrs Mighetton ilmastopolitiikasta heidän verkkosivuiltaan.

Valmistettu Ruotsissa.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.