Olli Ella

Nukke, Lullaby Dozy Dinkum, Lyra - kermanvaalea

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl

Musiikkimobile-nukke

Lullaby Dozy Dinkum Lyra on nukke jonka sisään kätkeytyy soittorasia. Kun tupsulakista vetää, alkaa kuulumaan suloisen unettava Brahmsin kehtolaulu. Voit kuunnella melodiaa Olli Ellan tuotesivuilla. Veikeän vauvanuken saa asteltua rajattomasti erilaisiin nukkumisasentoihin!

Nuken pehmoiseen samettihaalariin on kuvioitu kultaisia tähtiä, ja sydämen kohdalta löytyy sateenkaaribrodeeraus. Asu on kiinteä (ei riisuttava), ja nuken pää, kädet sekä jalat on sisäpuolelta nauhoin kiinni keskivartalossa. Sopii jo aivan pienimillekin, 0kk+! Hurmaava idea myös vauvalahjana perheelle jonne on syntynyt pienokainen.

Materiaalit
Puuvilla ja polyesteri. Täytteessä polyesterikuituja sekä muovipellettejä.

Vauvan turvallisuuden varmistamiseksi, älä jätä vauvaa ilman valvontaa vaunukoppaan tai pinnasänkyyn. Varmista että Lullaby Dozy Dinkum on alle 12kk vauvan ulottumattomissa unen aikana. Vaikka lelu ei olisikaan vauvan saatavilla, he saavat silti lohtua sen näkemisestä ja kuulemisesta nukkuessaan! 

Mitat
Pituus 31 cm, 16 cm vetonauha. Paino 0,16 kg.

Hemmottelu- & hoito-ohjeet
Vain täsmäpyyhintä. Huomioi pyyhkiessä sisäosan soittorasia: älä pese tai upota sitä veteen. Älä käytä rumpukuivausta, silitystä tai kuivapesua.

Valmistus
Suunniteltu Australiassa, valmistettu Kiinassa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.