Nofred

Lastentuoli, Mouse (2-5v)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 190,00 19000
Määrä: kpl

Hiirenkorvaselkänoja sekä laatu ilahduttavat

Mouse Chair on jo desingklassikoksi yltävä, eläinteemaisesti muotoiltu lastentuoli. Sillä saat luotua lapselle oman, kutsuvan ja inspiroivan paikan, vaikka sieltä missä itse olet häntä lähellä. Mouse-tuolia pitää mielellään esillä myös silloin kun se ei ole käytössä, niin kaunis se on. Ikonisen puisen tuolin selkänoja muistuttaa hiirenkorvia. Siihen on hyvä nojata, sillä hiiren korvat tukevat hyvin käytännöllisesti selkää molemmin puolin muttei paina selkärankaa. 

Sopivasti simppeli, moderni tuoli ilahduttaa pieniä käyttäjiään ja on kaikessa jykevyydessään käytännöllinen jokapäiväisessä käytössä.

Tarjoa lapselle hänelle itselleen mitoitettu istumapaikka, siellä missä aikuisetkin oleskelevat. Se tukee lapsen leikkisyyttä, uteliaisuutta ja luovuutta, ja lapselle on tärkeää saada viettää aikaa paikassa jota hän voi kutsua omakseen. Tulet huomaamaan, kuinka palkitsevaa toiminnallisuus lasten kohdalla onkaan!

Jokainen Nofred-tuote on valmistettu vanerista, korkealaatuisimmista luonnonmateriaaleista.

Tehty kestämään päivittäistä käyttöä. Helppo pitää puhtaana.

  • Sopiva n.2-5-vuotiaille lapsille.
  • Tuolin mitat: leveys 42,5 cm, syvyys 28 cm, korkeus 46 cm (istuinkorkeus: 26 cm) 
  • Materiaali: tammivaneri ja matta PU lakka
  • Alkuperämaa: Latvia, kestävä tuotanto Euroopassa
  • Hoito-ohje: pyyhi nihkeällä liinalla. Pinttyneisiin jälkiin käytä mietoa saippuuaa, vältä ammoniakkia sisältäviä aineita.
  • Turvallisuus: Kaikki Mouse-sarjan tuotteet on testattu (Danish Technological Institute) ja ne täyttävät kaikki lasten huonekalujen turvallisuudelle asetetut vaatimukset. EN 17191:2017 (Test severity Level 2.)
Lastentuoli Mouse on yhteensopiva Nofredin Mouse-lasten pöydän kanssa.
 
Toimitusaika-arvio: n. 2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.