Nofred

Lastenpöytä, Mouse (2-5v)

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 228,00 22800
Määrä: kpl

Jykevä, kauniisti muotoiltu lastenpöytä.

Tarjoa lapselle paikka missä mietiskellä, piirrellä ja leikkiä. Mouse pöytää on tarvittaessa helppo siirrellä eri tarpeisiin kädenkäänteessä: keittiöön vanhempien rinnalle ruuanlaittoon, olohuoneeseen ja taas lastenhuoneeseen. Se yksinkertaisesti mahdollistaa lapsen olon siellä, missä vanhemmatkin ovat sillä heidän läheisyydessään lapset mieluusti viihtyvät. 

Luo lapselle pöydän avulla kutsuva, monenlaiseen tekemiseen inspiroiva paikka jota lapsi saa kutsua aivan omakseen! Vahvista lapsen itsenäisyyttä tarjoamalla heidänkokoisia huonekaluja lapsen käyttöön. Käytännöllinen pöytä on uskomattoman vakaa. Se on tehty kestämään päivittäistä käyttöä. Valmistettu yhdestä kestävimmästä ja ympäristöystävällisimmästä materiaalista: puusta.

Turvallisuudentunteen tärkeys sekä se, että saa olla lähellä vanhempiaan, on yksi Nofredin suunnittelufilosofian kulmakiviä. Ajaton muotoilu, mitoitus ja koko tekevät palkitusta pöydästä helposti muunneltavan kodin eri tiloihin. Värivalikoimalla on huomioitu erilaiset kodit, sen ansiosta pöytä istuu sulavasti osaksi muuta kodinsisustusta.

Pöydän ympärille sopii neljä tuolia. Täydennä pöytä tilaamalla yhteensopivia Mouse tuoleja täältä.

Sopiva n. 2-5 -vuotiaille lapsille.
Pöydän mitat: leveys 60 cm, syvyys 46 cm, korkeus 44 cm.
Materiaali: tammivaneri ja matta PU lakka
Alkuperämaa: Latvia, kestävä tuotanto Euroopassa
Hoito-ohje: pyyhi nihkeällä liinalla. Pinttyneisiin jälkiin käytä mietoa saippuuaa, vältä ammoniakkia sisältäviä aineita.
Kaikki Nofredin tuotteet on testattu (Danish Technological Institute) ja ne täyttävät kaikki lasten huonekalujen turvallisuudelle asetetut vaatimukset. Eurooppalaisen Standardin EN 15372:2016 mukaisesti (Test severity Level 2.)

Toimitusaika-arvio: n. 2 viikkoa / tilaustuote.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.