Hoppekids

Kerrossänky 90x200 työpöydällä ECO Dream JUMBO

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 749,00 74900
Määrä: kpl

Kerrossänky vai parvisänky työpöydällä? Kumpi vain!

Upea, monipuolinen Hoppekidsin BASIC JUMBO kerrossänky koossa 90x200cm. Monet eri käyttötarkoitukset käytännöllisesti yhdistävä kerrossänky on täydellinen ratkaisu lastenhuoneeseen jossa on tyypillisesti tärkeää saada monenlaisia eri toimintoja yhteen huoneeseen.

Ylempi sänky on varustettu täyspitkällä turvakaiteella, ainoastaan tikapuiden kohdalla on kulkuaukko. Tämä luo turvallisen ja mukavan suojaisan tunnelman yläsängylle. Tikkaat asennetaan kerrossängyn keskelle jotta sekä istuinalueelle, että sänkyyn olisi helppo mennä. Tikapuut tukevat myös pöytälevyä.

Alempi sänky muuntautuu helposti istuinalueeksi kahdella penkillä ja tilavalla pöydällä. Istuinalueen osat toimivat sängynrunkona. Pöytä asennetaan tikkaisiin ja sängyn takaosan turvakaiteeseen.

Penkkien alla olevaa tilaa voi käyttää säilytystilana ja sinne mahtuu tilavat pyörillä varustetut laatikot. (Emme suosittele asettamaan laatikoita pöytä-alueen alle, sillä lapsi voi vahingossa astua niihin.)

Sänky on Joutsenmerkitty ja käsitelty vesipohjaisella lakalla joka ei sisällä haitallisia aineita ja tarpeettomia kemikaaleja. Tahroja voi puhdistaa nihkeäksi puristetulla liinalla ja miedolla saippuavedellä.

Hoppekidsin kalusteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa ja ne täyttävät tuotteelle asetetut standardit ja vaatimukset.
  • Kerrossängyn ulkomitat: 208 x 170 x 102 cm
  • Korkeus lattiasta yläsänkyyn: 135 cm
  • Korkeus sänkyjen välillä: 106 cm
  • Korkeus sängyn alla: 20 cm
  • Painoraja: 100 kg
  • Patjan turvallinen maksimikorkeus: 9 cm
  • Valmistusmaa: Latvia
Sänky toimitetaan sisältäen sängyn, tikapuut, turvakaiteen, pöytälevyn ja sängynrungot. Patja, alaosan neliosainen patja ja muut lisätarvikkeet myydään erikseen.

HUOM! Sänkyä ei voi jakaa kahdeksi erilliseksi sängyksi ja sitä ei voi muuntaa toisiksi sängyiksi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.