Hoppekids

Hoppekids 4-osainen patja ECO Dream JUMBO sänkyyn

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 199,00 19900
Määrä: kpl
Näppärä 4-osainen patja sopii Hoppekidsin BASIC JUMBO kerrossänkyyn. JUMBO sänky on muuntuva sänky jossa alaosaa voi käyttää joko sänkynä tai oleskelutilana. Neliosainen patja on monikyttöinen: sitä voi käyttää levitettynä täysikokoisena 90x200 cm patjana ja istuintyynyinä sekä selkänojana, kun sängyn alaosaa käytetään istuimina ja pöytänä.

Patja toimitetaan yhdessä värillisen päällisen kanssa. Patjanpäällinen on valmistettu Öko-Tex 100-sertifioidusta puuvillakankaasta. Patjanpäällisessä on vetoketju kolmella sivulla - helpottaa irrottamista ja päälle laittamista. Sekä patja että päällinen on valmistettu Öko-Tex sertifioiduista materiaaleista. Patja antaa hyvän tuen käytettäessä patjana taikka tyynyinä. Patjan kestävyyden kannalta on suositeltavaa käyttää patjaa erillisen patjansuojuksen kanssa, kun patjaa käytetään sänkynä.

Hoppekidsin tuotteet valmistetaan yrityksen omilla tehtailla Latviassa. Huonekalut on testattu useissa eri tutkimuslaitoksissa ja ne täyttävät tuotteelle asetetut standardit ja vaatimukset.
 
Toimitusaika-arvio: 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.