Cam Cam Copenhagen

Harsot 2-pack, cam cam kuviolliset

Hinta: 19,00 1900
Määrä: kpl

Premium-laatu tuo lempeyttä arkeen

Cam Camin pehmeä vauvan harso on 100% premium-laatuista GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. Vauvan harsolla on paljon erilaisia käyttötapoja:

  • käytännölllinen muunmuassa hoitotasoa suojaamaan,
  • vaunuihin peitteeksi
  • leikkeihin lapsen käsiin tutkittavaksi
  • puhtaaksi viltiksi lattialle jonka päältä lapsen on ihana seurailla perheen arkea ympärillään

Suuri, muhkea harso 

Pesun jälkeen harsoihin tulee tekstuuria. Yhden harson paino on 145 grammaa per m2. Se on muhkea! Cam Camin harsolaatu on poikkeuksellisen pehmeää ja kestävää, tunnet sen heti kun saat harson käsiisi, että kysymyksessä on premium-laatuinen vauvan harso. Pesukertojen kertyessä extrapitkät luonnonkuidut tekevät harsoista aina vain pehmeämpiä.

GOTS-sertifioitu luomupuuvilla

GOTS takaa, että harso on valmistettu ympäristöystävällisimmistä materiaaleista, puuvillan alkulähteiltä lopputuotteeksi asti sosiaalisesti vastuullisissa olosuhteissa. GOTS on maailmanlaajuisesti tunnustettu, luonnonmukaisen tekstiilituotannnon tiukimmaksi standardiksi tunnettu. Turvallinen, inhimillinen ja myrkytön työympäristö työntekijöille koko tuotantoprosessin ajan. Kun valitset GOTSin, suojelet niin lastasi, kanssaihmisiäsi kuin ympäristöäkin.

  • Harso ei siällä kemikaaleja eikä muita haitallisia aineita
  • GOTS takaa eettisen tuotannon, ettei tuotannon missään vaiheessa ole käytetty lapsi- tai pakkotyövoimaa ja että työntekijät saavat kohtuuhintaista palkkaa (ei vain vähimmäispalkkaa) ja että heillä on oikeus kuulua ammattiliittoon ja oikeus asianmukaisiin työoloihin.
  • GOTS tuotteisiin sovelletaan tiukkoja laatuvaatimuksia joihin kuuluu muunmuassa pesunkestävyys, värien pysyvyys ja se että tuote säilyttää muotonsa pesusta toiseen. Tämä takaa pitkän käyttöiän!


Mitat: 70 x 70 cm.

Materiaalit: 100% luomupuuvilla - GOTS-kategoria: GOTS Certified Organic - ETKO 4401.

Hoito-ohje
  • 60°C pesu pyykinpesukoneessa. Kuivausrumpukuivaus sallittu keskilämpötilassa, kuvissa näkyvä pintastruktuuri tulee rummuttamisesta.
  • Silitys sileäksi halutessasi keskilämmöllä.
Lahjaideana harsot ovat toivottuja ja tarvittuja! Yhdistele Cam Camin yksiväristen harsojen kanssa. 
Arvostele tämä tuote

17.09.2021 - Pääsky

Fiori. Hirmu laadukas, pehmeä, paksu ja hyvä harso. Suosittelen.

06.06.2020 - Sipe

Super kauniit ja kestävät harsot! Erittäin hyvä idea esim. vauvalahjaksi, koska setti on sellaisenaan valmis annettavaksi. Pehmenee pesu toisensa jälkeen entistä mukavammaksi.