Olli Ella

Dinkum doll Bitsy

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 69,90 6990
Määrä: kpl

Astu Dinkum Doll maailmaan joka on täynnä rakkautta, ihmetystä, halittavaa söpöyttä! Dinkum Dollit ovat aina valmiina uusiin seikkailuihin. Lapsen on ihanaa ottaa nukke syliinsä, se käpertyy lapsen kainaloon ilolla. Nukkea voi pukea, sen hiuksia voi laittaa eri tavoin, sen saa aseteltua istumaan ja kenkiensä kanssa seisomaankin! Nukelta voi liikutella käsivarsia, jalkoja ja päätä.

Dinkum dolls on valmistetty pehmeimmästä, mukavimmasta puuvillasta, mikä tekee siitä täydellisen paitsi leikkeihin, myös halattavaksi sekä unileluksi lapsen vierelle. Nukella on kauniit, huolellisin brodeerauksin ommellut yksityiskohdat: silmät, suu ja sydämen kohdalla kaunis sateenkarimerkki.

Kuten sateenkaaretkin, myös Dinkum Dollit ovat kaikki erilaisia omalla ihanalla tavallaan. Lapsi voi valita, kuka, ja millainen hänen Dinkum Doll on. Nuken rakastettavien kasvonpiirteiden, liikuteltavien käsien ja jalkojen sekä halattavan suloisen olemuksen ansiosta leikit lennähtävät käyntiin, ja päästää mielikuvituksen valloilleen!

Nuken mukana tulee unisex romper, jonka saa pukea ja riisua, sekä sukat, vaippa ja kengät. Löydät meiltä myös muita Dinkum Dolleille sopivia asuja ja tarvikkeita joilla leikkejä saa laajennettua.

  • Dinkum Doll nuken pintakangas on valmistettu 100% puuvillasta
  • täyte hypoallergeenistä sekoitetta
  • Romper valmistettu kutittamattomasta akryylilangasta
  • Romperin olkainten kiinnitys tarranauhalla, olkainten päissä koristenapit
  • Kengät BPA & ftalaatitonta PVC:tä
  • ikäsuositus 0+, tämä tuote on testattu ja se on 0+ standardien mukainen. Olli Ella suosittelee vauvojen ja lasten lelujen jatkuvaa valvontaa.

Pituusmitta: 35cm
Paino: 0,4kg

Kurkkaa Olli Ellan BLOGISTA erilaisia hiustyylejä nukeille! 

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.