Oliver Furniture

Wood -vaatekaapit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren vaatekaapit ovat pohjoismaista designia. Monikäyttöinen, muokkautuva vaatekaappi palvelee monissa käyttötarpeissa: lastenhuoneessa, aikuisten makuuhuoneessa, eteisessä takeille ja ulkovaatteille, käytävällä liinavaatekaappina.. Wood vaatekaappi muokkautuu käyttäjänsä tarpeiden mukaan säädettävien hyllyjen ansiosta ja ajaton muotoilu tekee niistä pitkäikäisiä huonekaluja. Monet pienet detaljit luovat ajatonta tyylikkyyttä, ja ne kuvastavatkin tämän kaapin luonnetta: hienostunutta käsityöläisyyttä, viimeisteltyjen yksityiskohtiensa summa.

Pyöristetyt kulmat sekä etu- että takapuolella tuovat kaapin visuaaliseen ilmeeseen siroutta. Kaappien ovissa ja laatikoissa on nahkaiset vetimet. Molemmilla sivuilla on pyöreät koukut joihin voi ripustaa vaatepuulle päivän asun, kylpytakin tai muuta tarpeellista. Integroidut henkarinupit saa painettua kaapin kylkeen, kun ne ei ole käytässä. Näin ne muodostavat sekä visuaalisen, että käytännöllisen yksityiskohdan! Päätynupit sekä jalkaosa tammea, ja kokovalkoisessa mallissa maalattua ne ovat koivua. Kaappien sisällä, sen yläosissa on koko leveydeltä kiinteät henkaritangot. Alhaalla olevat vetolaatikot kulkevat laadukkailla kiskoilla ja nissä on erityinen pehmeästi sulkeutuva mekanismi.

Kaksiovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 118cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm
Paino: 164,7kg

Kolmeovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 168cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm
Paino: 229,5kg

HUOM: toimitetaan aina kotiin eurolavalla/teholavalla, otamme yhteyttä ennen lähettämistä. Toimitus sisältyy hintaan. Kulloinenkin toimitusaika ilmoitetaan toimitusehdoissa, se on ollut viime aikoina n.3-4 viikkoa tai erikseen sovittaessa nopeammin. Kaikissa lisäkysymyksissänne palvelemme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075.

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle. Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin. Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan pääosin puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat (tammi/koivu) ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita. Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.