Oliver Furniture

Wood -vaatekaapit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Oliver Furnituren vaatekaapit ovat pohjoismaista designia. Monikäyttöinen, muokkautuva vaatekaappi palvelee monissa käyttötarpeissa: lastenhuoneessa, aikuisten makuuhuoneessa, eteisessä takeille ja ulkovaatteille, käytävällä liinavaatekaappina.. Wood vaatekaappi muokkautuu käyttäjänsä tarpeiden mukaan säädettävien hyllyjen ansiosta ja ajaton muotoilu tekee niistä pitkäikäisiä huonekaluja.

Monet pienet detaljit luovat vaatekaapille ajatonta tyylikkyyttä, ja ne kuvastavatkin tämän kaapin luonnetta: hienostunutta käsityöläisyyttä, viimeisteltyjen yksityiskohtiensa summa. Pyöristetyt kulmat antavat vaatekaappiin visuaalista keveyttä. Takaosassa pyöristetyt reunat erottavat kaapin kauniisti seinäpinnasta.

Kaappien ovissa ja laatikoissa on nahkaiset vetimet.

Vaatekaapin molemmilla sivuilla on pyöreät koukut joihin voi ripustaa vaatepuulle päivän asun, kylpytakin tai muuta tarpeellista. Integroidut henkarinupit saa halutessaan painettua kaapin kylkeen kiinni, kun ne eivät ole käytässä. Näin ne muodostavat sekä koristeellisen, että käytännöllisen yksityiskohdan!

Kaappien sisällä, sen yläosissa on koko leveydeltä kiinteät henkaritangot. Alhaalla olevat vetolaatikot kulkevat laadukkailla metallikiskoilla ja nissä on erityinen pehmeästi sulkeutuva mekanismi: kun laatikon tyrkkää kiinni, se stoppaa ja vauhti hidastuu juuri ennen kuin laatikko sulkeutuu.

Kaksiovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 118cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm
Paino: 164,7kg

Kolmeovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 168cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm
Paino: 229,5kg

Materiaalit: Wood vaatekaapit on valmistettu MDF:stä, joka on 60% koivua, 20% mäntyä ja 20% haapaa. MDF on erittäin vahvaa ja kestävää laatua. Vaatekaappien tammi-valkoisista malleissa jalkaosa sekä päätyjen naulakko-koukut ovat valkoöljyttyä tammea. Täysvalkoisissa malleissa nämä osat ovat koivua.

HUOM: toimitetaan aina kotiin eurolavalla/teholavalla, otamme yhteyttä ennen lähettämistä. Toimitus sisältyy hintaan. Kulloinenkin toimitusaika ilmoitetaan toimitusehdoissa, se on ollut viime aikoina n.3-4 viikkoa tai erikseen sovittaessa nopeammin. Kaikissa lisäkysymyksissänne palvelemme mielellämme! Ota yhteyttä sähköpostitse: info@lildecor.fi tai puhelimitse: 0440250075.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.