Oliver Furniture

Wood -vaatekaapit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

Wood -vaatekaapit

-UUTUUS-

Oliver Furnituren kevään 2017 Wood -malliston vaatekaapit ovat tuttua pohjoismaista designia. Nämä kaapit sopivat niin aikuisten kuin lasten huoneisiin. Vaatekaappit muokkautuvat käyttäjänsä mukana ja ajaton muotoilu tekee niistä pitkäkestoisia huonekaluja. Monet pienet viimeistellyt yksityiskohdat luovat ajatonta tyylikkyyttä.

Kaappien ovissa on upeat nahkaiset vetimet ja sivuilla pyöreät henkarikoukut joihin voi asettaa esille rakkaimpia esineitä tai vaatteita.Hyllyt voi asetella haluamallaan tavalla ja kaappien yläosissa on koko leveydeltä henkaritanko. Alhaalla olevat vetolaatikot kulkevat laadukkailla kiskoilla ja nissä on erityinen pehmeästi sulkeutuva mekanismi joka estää pienempienkin sormien väliin jäämisen.

Kaksiovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 118cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm

Kolmeovisen vaatekaapin mitat:

  • leveys 168cm
  • korkeus 204cm
  • syvyys 58cm

HUOM: toimitetaan aina kotiin, otamme yhteyttä ennen tuotteen lähettämistä.

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle. Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin. Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita. Mikäli tarvitset lisätietoa tuotteesta tai toimituksesta ota yhteyttä info@lildecor.fi tai puhelimitse +358440250075.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.