Oliver Furniture

Wood työpöytä 72,6 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 729,00 72900
Määrä: kpl
Wood- sarjan työpöytä on viimeistellyn muotonsa ja tarkasti suunniteltujen toimintojensa vuoksi mainio valinta työpöydäksi  lapsen tai teini-ikäisen huoneeseen. Toki se toimii hyvin muuallakin, kuten esimerkiksi olohuoneessa.

Pöytää on saatavila kahta korkeutta, 66 ja 72,6 cm, eri pituisilla jaloilla varustettuina. Siinä on kaksi A4-kokoista laatikkoa ja hyly jossa on paikka kannettavalle tietokoneelle, muulle elektroniikalle ja latureille

Piirtämiseen ja lukemiseen tarkoitettu sisäänrakennettu piirustusley voidaan kallistaa pöydästä ylöspäin ja säätää vaikka taiteilijalle maalaustelineeksi. Pöydän pinnassa on lisäksi ponnahdusmekanismilla toimiva säilytystila, jossa on kolme lokeroa ja hylly. Tämä auttaa tavaroiden järjestämisessä.

Pöydän muotoilu vetoaa pieniin ja luoviin suunnittelijoihin, jotka voivat pöydän ääressä tallentaa sekä paperille että näytöille esimerkiksi upeat arkkitehtoniset ideansa.

041011 - Wood työpöytä 72,6 cm 

Mitat :
  • Pituus 118,4 cm  
  • Syvyys 68,4 cm 
  • Korkeus 72,6 cm

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.