Oliver Furniture

Wood työpöytä 66cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 719,00 71900
Määrä: kpl
Wood- sarjan työpöytä on viimeistellyn muotonsa ja tarkasti suunniteltujen toimintojensa vuoksi mainio valinta työpöydäksi lapsen tai teini-ikäisen huoneeseen. Kauniin designinsa ansiosta sen voi sijoitta hyvin muuallekin, kuten esimerkiksi olohuoneeseen.

Wood työpöytä on saatavilla kahta korkeutta, joko matalammilla jaloilla jolloin pöydän korkeus on 66cm tai pidemmillä jaloilla, silloin pöydän korkeus on 72,6 cm. Pöydässä on kaksi A4-kokoista laatikkoa ja pöytälevyn alla myös hylly jossa on paikka esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle, muulle elektroniikalle ja latureille.

Piirtämiseen ja lukemiseen tarkoitettu sisäänrakennettu piirustusley voidaan kallistaa pöydästä ylöspäin ja säätää vaikka taiteilijalle maalaustelineeksi. Pöydän pinnassa on lisäksi ponnahdusmekanismilla toimiva säilytystila, jossa on kolme lokeroa ja hylly. Tämä auttaa tavaroiden järjestämisessä.

Pöydän muotoilu vetoaa pieniin ja luoviin suunnittelijoihin, jotka voivat pöydän ääressä tallentaa sekä paperille että näytöille esimerkiksi upeat arkkitehtoniset ideansa.

041010 - Wood työpöytä 66 cm 

Mitat :
  • Pituus 118,4 cm  
  • Syvyys 68,4 cm 
  • Korkeus 66 cm

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.