Oliver Furniture

Wood tuoli käsinojilla

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 369,00 36900
Määrä: kpl

Wood- sarjan nojallinen työtuoli on suunniteltu täydentämään Wood-työpöydän ihanteelliseksi työpisteeksi. Toki sitä voi yksinkertaistetun ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta käyttää myös itsenäisesti tai yhdistäen kodin muuhun sisustukseen.

Tuolin voi säätää kahteen eri korkeuteen. Pyöristetty selkänoja ja hienostuneet liitokset luovat visuaalisen kevyyden ja vaivattoman ilmeen. Yksityiskohdat kuten kevyesti viistoon suunnatut jalat osoittavat käsityön korkean laadun. 

Tämä koivusta ja valkokäsitellystä tammiviilusta valmistettu vakaa tuoli on designiltaan yksinkertainen ja lievästi nostalginen. 

041623 - Wood nojatuli, säädettävä

Mitat:

  • Leveys 46,2 cm
  • Syvyys 41,9 cm
  • Korkeus 63,5 cm, säädettävä istuinkorkeus 38,8 cm ja 43,8 cm

Tanskalaisen Oliver Furnituren huonekalut valmistetaan kokonaisuudessaan euroopassa, kestävää kehitystä vaalien ja parhaista mahdollisista raaka-aineista. Muotoilultaan huonekalut edustavat  skandinaavista minimalismia. Selkeälinjaisuus, pelkistetty ulkomuoto ja tarkkaan harkitut herkulliset yksityiskohdat tekevät Oliver Furnituren tuotteista hienostuneita. Ne kestävät käyttöä sukupolvelta toiselle.

Huonekaluihin käytetyt puulajit ovat peräisin eurooppalaisista metsistä ja ne valmistetaan paikallisissa verstaissa. Tuotteiden turvallisuudessa ei tehdä kompromisseja. Tuotteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Jos kuitenkin sattuisi että ostamassasi huonekalussa olisi valmistusvirhe, tai se olisi rikkoutunut matkalla, se tietenkin vaihdetaan uuteen. Näissä tapauksissa ota välittömästi asian huomattuasi yhteyttä Li'l Decoriin.

Kaikilla Oliver Furnituren huonekaluilla on viiden vuoden takuu. Koska ne valmistetaan puusta, on huomioitava että puussa voi esiintyä muutoksia vuosien kuluessa. Käytettävät puuosat ovat kuitenkin huomattavan laadukkaita.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.