Hoppekids

Puoliparvisänky liukumäellä 90x200 ja kaltevilla portailla ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 939,00 93900
Määrä: kpl
Puolikorkea lastensänky liukumäellä ja kaltevilla portailla koossa 90x200 cm Hoppekidsin ECO Luxury mallistosta.

Puolikorkea sänky on mahdollistaa loistavasti tehokkaan tilankäytön lastenhuoneessa sillä se jättää sängyn alle runsaasti tilaa leikkejä tai säilytystä varten. Silti sänky on turvallisen korkuinen pienemmillekin lapsille. Portaita pitkin kipuaminen kehittää lapsen motorisia taitoja ja näkymä sängyn päältä on lapsen mielestä upea!

Sängyn alla on runsaasti säilytystilaa. Sängyn reunaan voi kiinnittää verhon (myydään erikseen) jonka avulla alla oleva tila muuntuu lapsen omaksi tilaksi-kotoisaksi "luolaksi". Tilan voi koristella tyynyillä, valoilla, julisteilla ja muilla lempitavaroilla.

Liukumäki tekee sängystä hauskan ja kenties aamuherätyksetkin on sen avulla mukavampia? Liukumäki on testattu maksimikuormitukseen 50 kg saakka.

Kaikissa ECO Luxury malliston portaissa on urat ja miellyttävän leveät askelmat. Kaltevat portaat tekevät kiipeämisestä helpompaa verrattuna pystysuoriin portaisiin.

Tämä sänky on Joutsenmerkitty: Joutsenmerkki toimii takuunasi siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää kaikki vaaditut stjaardit lasten huonekaluille. Samaan aikaan se takaa sen että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta. Tuotteen pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

Tällä sängyllä on elinikäinen takuu.

Koko ECO Luxury mallisto on katettu Hoppekidsin elinikäisellä takuulla. Takuu korvaa valmistuvirheet. Lue lisää - ja rekisteröi tuotteesi - hoppekids.com

Sängyn suuri koko 90x200 cm mahdollistaa sem aidosti pitkäikäisen käytön. Koko mahdollistaa myös aikuisen siinä nukkumisen. Tässä koossa on myös eniten muuntamismahdollisuuksia jatkossa. Tämän sängyn voi muuntaa kerrossängyksi tai erikorkuisiksi parvisängyiksi.
  • Sekä portaat että liukumäen voi asentaa sängyn kummalle puolelle tahansa.
  • Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitua mäntyä
  • Sänky on TÜV sertifioitu
  • Käsittely: vesipohjainen lakka ilman haitallisia ainesosia ja turhia kemikaaleja.
  • Puhdistus: voidaan pyyhkiä kuivaksi väännetyllä rievulla joka on tarvittaessa kastettu mietoon saippuveteen.
  • Sopivan patjan mitat: 90x200 cm (myydään erikseen)
  • Sängyn mitat sisältäen portaat ja liukumäen: L209xH114xD197 cm.
  • Sängyn alle jäävä korkeus: 72 cm.
  • Maksimikuormitus: 100 kg.
  • Turvamääräysten mukaan patjan sallittu maksimipaksuus: 12 cm.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.