Hoppekids

Puoliparvisänky liukumäellä 70x160 ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 839,00 83900
Määrä: kpl
Upea puoliparvisänky liukumäellä ja kaltevilla portailla koossa 70x160 cm, Hoppekidsin ECO Luxury mallistosta.

Puoliparvisänky on loistavan korkuinen sillä se jättää lastensängyn alle runsaasti tilaa leikkejä tai säilytystä varten. SIlti sänky on turvallisen korkuinen pienemmille lapsille. Sängyn pienempi koko tekee puoliparvisängystä loistavan pienempään lastenhuoneeseen sopivan tai ideaalin lapselle joka ei vielä ole valmis siirtymään isoon sänkyyn. Puoliparvisänky tarjoaa muokkausmahdollisuuksia jatkossa niin kauan kun se tuntuulapsesta sopivan kokoiselta.

Portaita pitkin kipuaminen kehittää lapsen motorisia taitoja ja voi helposti kuvitella, kuinka näkymä parvisängyltä on lapsen mielestä kiehtova!

Sängyn alla on runsaasti säilytystilaa. Sängyn reunaan voi kiinnittää verhon jonka avulla alla oleva tila muuntuu lapsen omaksi tilaksi - kotoisaksi luolaksi. Tilan voi koristella tyynyillä, valoilla, julisteilla ja muilla mieluisilla sisustusesineillä.

Liukumäki tekee sängystä hauskan ja ehkäpä aamuherätyksetkin sujuvat sen avulla mukavammin. Liukumäki on testattu 50 kg maksimikuormalla.

Kaikissa ECO Luxury malliston porrasaskelmissa on urat ja miellyttävät leveät askelmat. Ne tarjoavat paremman pidon portaita kiivettäessä.

Tällä lastensängyllä on Joutsenmerkki.

Joutsenmerkki on takuu siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää kaikki vaaditut standardit lasten huonekaluille. Joutsenmerkki takaa myös sen että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta. Sängyn pinnat on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

Tällä sängyllä on elinikäinen takuu

Koko ECO Luxury mallisto on katettu Hoppekidsin elinikäisellä takuulla. Takuu korvaa valmistusvirheet. Lue lisää - ja rekisteröi tuotteesi - hoppekids.com -sivustolla.

Sekä portaat että liukumäen voi asentaa puoliparvisängyn kummalle puolelle tahansa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.