Hoppekids

Puoliparvisänky liukumäellä 70x160 ECO Dream

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 729,00 72900
Määrä: kpl
Lasten puoliparvisänky liukumäellä koossa 70x160 cm Hoppekidsilta on yhtä aikaa hauska ja käytännöllinen. Se sopii pienempäänkin lastenhuoneeseen. Sängyn alle jäävän tilan voi ottaa hyötykäyttöön leikkitilana tai säilytystä varten.
Sängyn kokonaiskorkeus 105 cm on loistava myös hyötynäkökulmaltaa: lapsen kiipeäminen sänkyyn kehittää hänen motorisia taitojaan. Sängyn reunaan voi kiinniittä verhon jolloin puoliparvisängyn alle jäävästä tilasta voi tehdä lapselle oman pienen "luolan" leikkejä ja esimerkiksi satujen lukemista varten.

Liukumäki muuntaa lasten puoliparvisängyn osaksi lapsen leikkihuonetta. Tämä saattaa jopa tehdä aamuherätykset helpommiksi. Sekä portaat että liukumäen voi asentaa joko oikealle tai vasemmalle puolen sänkyä. Niiden täytyy olla samalla puolella sänkyä mutta eri päädyissä.

Tällä puoliparvisängyllä on Joutsenmerkki.

Joutsenmerkki toimii takuuna siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää kaikki vaaditut standardit lasten huonekaluille. Samaan aikaan se takaa sen että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta.

Sängyn pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.
70x160 cm mitat antavat sängylle pitkän käyttöiän, vaikkei se siltikään vie yhtä paljon tilaa huoneesta kuin isompi koko. Sängyn pituus mahdollistaa myös aikuisen nukkumisen sängyssä. Sänky on testattu 100 kg:n maksimikuormituksen mukaan.
  • Ulkomitat: 168 x 105 x 175 cm
  • Sopivan patjan mitat: 70 x 160 cm (myydään erikseen)
  • Korkeus sängyn alla: 69 cm
  • Materiaalit: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitua mäntyä
  • Pintakäsittely: vesipohjainen lakka ilman haitallisia ainesosia ja turhia kemikaaleja.
  • Hoito-ohje: voidaan pestä kuivaksi käännetyllä rievulla joka on kastettu mietoon saippuveteen.
  • Valmistusmaa: Latvia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.