Hoppekids

Puoliparvisänky 70x160 kaltevilla portailla ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 599,00 59900
Määrä: kpl
Käytännöllinen ECO Luxury puolikorkea sänky koossa 70x160 cm Hoppekidsilta. Sänky vapauttaa lattiatilaa ja kaltevat portaat tekevät sänkyyn kiipeämisestä turvallista ja helppoa. Tämä sänky on Joutsenmerkitty, katettu Hoppekidsin elinikäisellä takuulla (kattaa valmistusvirheet) ja tuotteen pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

Puolikorkea sänky on loistavan korkuinen sillä se jättää sängyn alle runsaasti tilaa leikkejä tai säilytystä varten. Silti sänky on turvallisen korkuinen pienemmille lapsille. Portaita pitkin kipuaminen kehittää lapsen motorisia taitoja ja näkymä sängyn päältä on lapsen silmin upea!

Kaikissa ECO Luxury malliston portaissa on syvät urat ja leveät askelmat. Tämä antaa paremman pidon portaita kiivettäessä. Kaltevat portaat tekevät portaista hieman helpommat kivuta koska portaat eivät ole niin jyrkät.

Joutsenmerkki toimii takuunasi siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää vaaditut standardit lasten huonekaluille. Samaan aikaan se takaa sen että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta. Tuotteen pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

Koko ECO Luxury mallisto on katettu Hoppekidsin elinikäisellä takuulla. Takuu korvaa valmistuvirheet. Lue lisää - ja rekisteröi tuotteesi - hoppekids.com

Portaat voidaan asentaa sängyn oikealle tai vasemmalle puolelle.

Mitat:
Patja: 70 x 160 cm (myydään erikseen)
Sänky: 169 x 114 x 84 cm
Sänky portaiden kanssa: 169 x 114 x 108 cm
Korkeus sängyn alla: 72 cm
Maksimi kuormitus: 100 kg.
Valmistusmaa: Latvia
Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitua mäntyä

Puhdistus: mahdolliset liat voidaan pyyhkiä puhtaaksi kuivaksi käännetyllä rievulla joka on tarvittaessa kastettu mietoon saippuveteen.

Turvamääräysten mukaan patjan sallittu maksimikorkeus : 12 cm.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.