Hoppekids

Puolikorkea parvisänky 90x200 kaltevilla portailla ECO Luxury

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 869,00 86900
Määrä: kpl
Hoppekidsin ECO Luxury puolikorkea lastensänky jossa kaltevat portaat, koossa 90x200 cm. Mukava ja käytännöllinen sänky joka mahtuu pieneenkin lasten huoneeseen jättäen silti paljon vapaata lattiatilaa. Sängyn kokonaiskorkeus 145 cm on loistava sillä se ei ole liian korkea jotta lapsi tuntisi nukkumatilan turvattomaksi. Sängyn alle jää runsaasti säilytys- tai oleskelutilaa. Sängyn ja lattian väliin jäävän tilan korkeus on 108 cm. Tämä mahdollistaa lisätilan rakentamisen lastenhuoneeseen, joko työskentelytilaksi tai vain oleskelua varten. Sängyn reunaan voi kiinniittää verhon (myydään erikseen) ja sen sisäpuolen voi sisustaa mukavaksi hyödyntäen esimerkiksi valoja ja julisteita.

Tämä sänky toimitetaan joustavalla pohjasäleiköllä. Joustavat pohja tuo enemmän tukea ja mukavuutta koska säleiköt muovautuvat nukkujan painopisteiden mukaan. Tämä ohjaa selkärangan aina suoraksi, jopa kasvupyrähdysten aikana.

Tämä sänky on Joutsenmerkitty. Joutsenmerkki toimii takuunasi siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää kaikki vaaditut standardit lasten huonekaluille. Se myös takaa, että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta. Tuotteen pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

ECO Luxury malliston portaiden askelmat ovat leveät ja niissä on syvät urat tuomassa lisäpitoa. Tämä tekee portaissa kiipeämisen entistä turvallisemmaksi.

Koko ECO Luxury mallisto on katettu Hoppekidsin elinikäisellä takuulla. Takuu korvaa valmistuvirheet. Lue lisää - ja rekisteröi tuotteesi - hoppekids.com

Sängyn koko 90x200 cm mahdollistaa sen pitkäikäisen käytön. Koko mahdollistaa myös aikuisen siinä nukkumisen. Maksimikuorma 100kg. 

Joutsenmerkitty
Sängyn ulkomitat: 208 x 150 x 104 cm
Sopivan patjan mitat: 90 x 200 cm (myydään erikseen)
Korkeus sängyn alla: 108 cm
Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioitua mäntyä
Valmistusmaa: Latvia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.