Lorena Canals

Pouf, maailmakartta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 169,00 16900
Määrä: kpl
 
Mitat n.45 x Ø50
Väri  Beige, natural, harmaa, pellava, vaaleansininen
Mallisto  Back to School
 Materiaali    Päällinen 97% puuvilla 3% muut kuidut - Täyte: sekoitus PET- kierrätysmuovipullokuituja ja polystyreenihelmiä

Huolellisesti käsin valmistettu, yksi kerrallaan perinteisiä käsityötapoja vaalien. Jokainen Lorena Canalsin tuote on siis yksilönsä! Pienet variaatiot mallikuvasta ovat mahdollisia. Ympäristöystävällinen materiaali, myrkytön. Kevyt, pehmeän ja joustavan kudontansa ansiosta. Yhdisteltävissä helposti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Tämä tuote on kaikken laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 sertifioitu.

Valmistusmaa on Intia. Lorena Canalsilla on siellä oma tehdas. Laatu kuvastaa Lorena Canalsia tuotannon kaikilla osa-alueilla: parhaista raaka-aineet, sosiaalisesti vastuulliset työskentelytavat.
 

PESUOHJEET: 

Päällinen on pyykinpesukoneessa pestävä (erillään muista), koneen vaadittu kapasiteetti 6 kg tai enemmän. 30ºC -ohjelmalla ilman valkaisua. Käytä mietoa pesuainetta. Valitse matala linkousteho sillä poufissa on punoksia ja hapsuja. Ota koneesta kuivumaan heti pesuohjelman päätyttyä, ettei värit leviä. Kuivausrumpu sallittu matalassa lämpötilassa. Haalistumisen estämiseksi vältä kuivausta auringonpaisteessa. Älä pese täytteitä.
 
Toimitusaika 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.