FITWOOD

POLKU tasapainorata

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta:
Määrä: kpl

POLKU tasapainorata on hauska ja luova kehonhallinnan harjoittamiseen kehitetty rata lapsille. Se on suunniteltu rohkaisemaan lasten luovuutta samalla kun se tukee motorisen taitojen, tasapainon ja koordinaation kehitystä. Useiden erimuotoisten puomiensa ansiosta se tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia hauskojen ja haastavien ratojen rakentamiseen. Tasapainoradan avulla lapsi voi paitsi oppia hallitsemaan kehoaan muun muassa erilaisten korkeus- ja suuntamuutosten kautta, myös kehittää omaa mielikuvitustaan suunnitellessaan ja tutkiessaan erilaisia ratavaihtoehtoja. Puomeista voi rakentaa vaikka jäätelön, auton, karhun tai sitruunan muotoisia ratoja – vain mielikuvitus on rajana!

Sen lisäksi että POLKU tasapainorata on oivallinen tuote motoristen taitojen ja luovuuden kehittämiseen, se on myös mahtava työkalu sosiaalisten taitojen ja yhdessä toimimisen harjoitteluun kun ratoja rakennetaan ystävien kanssa. Erimuotoiset puomit takaavat sen, että tuote tarjoaa hauskoja aktiviteetteja lapsille tuntikausiksi – lattia on laavaa, ystävien kanssa kisailu ja sääntöjen keksiminen tietynlaisten puomien ylittämiseen ovat vain muutamia niistä leikeistä joita lapset rakastavat tasapainoradan kanssa leikkiä!

POLKU tasapainorataa on saatavilla kolmena eri kokoisena settinä – S, M ja L, joista kaikki koostuvat erilaisista puomeista ja välikappaleista. Kokonaisuudessaan erilaisia puomeja on yhteensä neljää erilaista: pitkä suora, lyhyt suora, pitkä kiemurteleva ja kaareva, ja erilaisia toistensa päälle pinoutuvia välikappaleita on kaksi.

Kokonaisuus S on täydellinen vaihtoehto pienille lapsille jotka ovat jo oppineet kävelemään ja ovat nyt valmiita alkamaan kehittämään omia tasapaino ja koordinaatiokykyjään. Suosittelemme aina aloittamaan tasapainoharjoittelut tutustumalla rataan ensin asettamalla puomit lattialle ilman välikappaleita ennen lattiatason yläpuolelle siirtymistä.

Kun lapsella on jo jonkin verran kokemusta kehonhallinnasta ja puomeilla kävelystä, setti M on loistava valinta haastetason nostamiseen ja ensimmäisten ratojen rakentamiseen. M voidaan myös lisätä helposti täydentämään olemassa olevaa S settiä kun lapsi on valmis siirtymään seuraavalle tasolle. Näin erilaisten variaatioiden määrä lisääntyy ja taas on uusia reittejä tutkittavana.

Kokeneemmille tasapainoilijoille ja pelottomille ratojen suunnittelijoille meillä on kokonaisuus L, jossa on yhteensä kahdeksan puomia ja kymmenen välikappaletta mitä mielikuvituksellisimpien kokonaisuuksien rakentamiseen. L on paras valinta etenkin silloin, jos useampi lapsi haluaa leikkiä tasapainoradalla samaan aikaan, tai jos haluat tarjota lapsellesi enemmän vaihtoehtoja erilaisten kokonaisuuksien rakentamiseen.

Tarkat ohjeet tasapainoradan turvalliseen käyttöön löydät tuotemanuaalista. Avaa se tästä!
 

Settien koot:

Setti S: 2 puomia, 3 välikappaletta.
Setti M: 4 puomia, 6 välikappaletta.
Setti L: 8 puomia, 10 välikappaletta.

Materiaali: POLKU tasapainorata on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa vastuullisesti tuotetusta koivuvanerista.
Ikäsuositus: +12kk
Painoraja: 60kg
Takuu: Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä

* EI ALENNETTAVISSA *

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.