Lorena Canals

Pestävä villamatto, Tuba 170x240cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 550,00 55000
Määrä: kpl
Konepestävä villamatto värjätyllä pohjakankaalla, joka valitun kudontatavan ansiosta vilahtelee aavistuksen verran kudonnasta läpi tehden matolle 3D -efektin. Designin on työstäneet ammattitaitoiset käsityöläiset. Päädyissä solmuin koristellut hapsut.

Inspiraationa maton kuvioinnille on toiminut intialaiset mystiset symbolit. Tuba on kudottu käsin villatupsuista värisävyinään merisimpukoiden värit. Kuvioina erilaiset tribal -symbolit vaihtelevin värein kuten utuinen vaaleanpunainen, savunsininen ja samppanja. Tuba tuo boheemia luonnetta huoneeseen!

Vaihtelevanmittaisten villatupsujen ja värisävyjen variaatioiden vuoksi nämä matot ovat jokainen ainutlaatuisia käsityönä valmistettuja yksilöitään.
 

 Mitat
 
 170 x 240 cm
 Värit  
 Tummanharmaa, hopeanharmaa, pähkinänruskea, puuteri, vaalea roosa, samppanja.
 
 Materiaalit   
 Matonkuteet: 100% villaa, pohja:   kierrätyspuuvillaa.
 

 Muoto
 
 Suorakaide.

Pestävä villamatto: helppo pestä pyykinpesukoneessa (min. 13 kg kapasiteetti).
Valmistetu käsin: huolellisesti käsin valmistettu yksi matto kerrallaan, käsityöperinteiden mukaisesti.
Ympäristöystävällinen: Materiaalina villa, myrkyttömät värit.
Yhdisteltävyys: voit yhdistellä maton sulavasti muiden sisustuselementtien kanssa saavuttaaksesi miellyttävän kotoisan kokonaisuuden.

Laatu

Huolellisesti suunniteltu, käsintehty yksi matto kerraallaan. Jokainen matto on ainutlaatuinen, kussakin yksilössä voi olla mallikuvasta vaihdellen pieniä variaatioita. Villamatoista irtoaa kuituja uutena ja käytössä. Se ei ole vika, vaan luonnonmateriaalin/villakuidun ominaisuus. Ympäristoystävällinen tuote. Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Vaatimustenmukaisesti sertifioitu (CPSIA), ISO 9001, 14001, 18001. Valmistettu Intiassa Lorena Canalsin omalla tehtaalla. 

Tämän koon maton pesuun suositellaan pyykinpesukonetta jonka kapasiteetti on vähintään 13 kg. Pese erillään muista, 30º ohjelmalla käyttäen vain lempeää linkousta ja lyhyttä ohjelmaa (max. 30min). Käytä neutraalia pesuainetta. Varmista että käytät alhaista linkousta. Ei saa valkaista. Vältä huuhteluaineita. Älä jätä märkää mattoa pesukoneeseen, värien säilyttämiseksi. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Ei kuivapesua.
 
Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.