Lorena Canals

Pestävä villamatto, Lakota Day 170 x 240 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 495,00 49500
Määrä: kpl
Konepestävä villamatto etnis-inspiroitunein kuvioin. Valmistettu pehmeistä, lyhkäsistä villatupsuista. Vaihteleva pintastruktuuri joka maton pintaan on saatu erilaisten kudontatyylien kautta. Designin on työstäneet ammattitaitoiset käsityöläiset. Päädyissä hapsutukset.

Lakota Day L -matto on kudottu käsin villatupsuista värisävyinään natural, graniitinharmaa ja pähkinä. 

Vaihtelevanmittaisten villatupsujen ja värisävyjen variaatioiden vuoksi nämä matot ovat jokainen ainutlaatuisia käsityönä valmistettuja yksilöitään.

Mitat: 170 x 240 cm.

Materiaalit: matonkuteet 100% villaa, pohjakangas: kierrätyspuuvillaa.

Pestävä villamatto: helppo pestä pyykinpesukoneessa (min. 13 kg kapasiteetti).
Valmistetu käsin: huolellisesti käsin valmistettu yksi matto kerrallaan, käsityöperinteiden mukaisesti.
Ympäristöystävällinen: Materiaalina villa, myrkyttömät värit.
Yhdisteltävyys: voit yhdistellä maton sulavasti muiden sisustuselementtien kanssa saavuttaaksesi miellyttävän kotoisan kokonaisuuden.

Laatu

Huolellisesti suunniteltu, käsintehty yksi matto kerraallaan. Jokainen matto on ainutlaatuinen, kussakin yksilössä voi olla mallikuvasta vaihdellen pieniä variaatioita. Villamatoista irtoaa kuituja uutena ja käytössä. Se ei ole vika, vaan luonnonmateriaalin/villakuidun ominaisuus. Ympäristoystävällinen tuote. Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Vaatimustenmukaisesti sertifioitu (CPSIA), ISO 9001, 14001, 18001. Valmistettu Intiassa Lorena Canalsin omalla tehtaalla. 

Tämän koon maton pesuun suositellaan pyykinpesukonetta jonka kapasiteetti on vähintään 13 kg. Pese erillään muista, 30º ohjelmalla käyttäen vain lempeää linkousta ja lyhyttä ohjelmaa (max. 30min). Käytä neutraalia pesuainetta. Varmista että käytät alhaista linkousta. Ei saa valkaista. Vältä huuhteluaineita. Älä jätä märkää mattoa pesukoneeseen, värien säilyttämiseksi. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Ei kuivapesua.
 
Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.