Lorena Canals

Pestävä villamatto, Enkang Ivory 70x200 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 179,00 17900
Määrä: kpl
Konepestävä suorakulmainen villamatto jossa epäsäännöllisen muotoiset reunat sekä kontrastialueita jotka on tehty vaihtelemalla lyhyitä ja keskipitkiä lankoja kudonnassa.  Designin on työstäneet ammattitaitoiset käsityöläiset. Kulmissa solmuin koristellut hapsut (irrotettavat esim.konepesun ajaksi).

Inspiraationa maton kuvioinnille on toiminut heimokylien akaasiapuuaidat. Tuo boheemia luonnetta huoneeseen!

Vaihtelevanmittaisten villatupsujen ja värisävyjen variaatioiden vuoksi nämä matot ovat jokainen ainutlaatuisia käsityönä valmistettuja yksilöitään.

Toimitetaan yhdessä puuvillakassin sekä sopivan liukuestematon kanssa.
 

 Mitat
 
 70 x 200 cm
 Värit  
Natural, samppanja, arabeski
 
 Materiaalit   
Matonkuteet: 100% villaa, pohja: kierrätyspuuvillaa.
 

 Muoto
 
 Suorakaide.Pestävä villamatto: helppo pestä pyykinpesukoneessa (min.9 kg kapasiteetti).
Valmistetu käsin: huolellisesti käsin valmistettu yksi matto kerrallaan, käsityöperinteiden mukaisesti.
Ympäristöystävällinen: Materiaalina villa, myrkyttömät värit.
Yhdisteltävyys: voit yhdistellä maton sulavasti muiden sisustuselementtien kanssa saavuttaaksesi miellyttävän kotoisan kokonaisuuden.

Laatu

Huolellisesti suunniteltu, käsintehty yksi matto kerraallaan. Jokainen matto on ainutlaatuinen, kussakin yksilössä voi olla mallikuvasta vaihdellen pieniä variaatioita. Villamatoista irtoaa kuituja uutena ja käytössä. Se ei ole vika, vaan luonnonmateriaalin/villakuidun ominaisuus. Ympäristoystävällinen tuote. Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Vaatimustenmukaisesti sertifioitu (CPSIA), ISO 9001, 14001, 18001. Valmistettu Intiassa Lorena Canalsin omalla tehtaalla. 

Tämän koon maton pesuun suositellaan pyykinpesukonetta jonka kapasiteetti on vähintään 9 kg. Pese erillään muista, 30º ohjelmalla käyttäen vain lempeää linkousta ja lyhyttä ohjelmaa (max. 30min). Käytä neutraalia pesuainetta. Varmista että käytät alhaista linkousta. Ei saa valkaista. Vältä huuhteluaineita. Älä jätä märkää mattoa pesukoneeseen, värien säilyttämiseksi. Rumpukuivaus matalassa lämpötilassa sallittu. Ei kuivapesua.
 
Arvioitu toimitusaika 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.