Lorena Canals

Pestävä matto, Bereber Rhombs 120 x 170 cm

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 175,00 17500
Määrä: kpl
Bereber Rhombs -matto erottuu edukseen kauneutensa ansiosta! Se on 100% puuvillaa, pyykinpesukoneessa pestävä. 120x170 cm kokoisen maton konepesuun tarvitaan 8kg:n kapasiteetin kone.

Maton luonnonväriseen pohjaan on mustalla kuvioitu rhombs- ja kalanruotokuviointia. Molemmissa päissä on kaunis koristekuviointi. Tämä väriyhdistelmä yhdessä tyylikkäiden kuviointien kanssa tarjoaa ajattoman rentoa, pohjoismaista, jopa boheemia tyyliä sisustukseen. Soveltuu monenlaisiin tiloihin: lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, ruokasaliin, terassille... Valmistettu käsin perinteisin käsityömenetelmin, vain luonnollisia, myrkyttömiä väriaineita käyttäen. Koska se on puuvillaa, se on sekä kevyt että pehmeä. Jokainen Lorena Canalsin matto on huolellisesti suunniteltu ja käsityönä valmistettuna jokainen on oma yksilönsä. Pienet variaatiot mallikuvasta värien ja muodon puolesta ovat siksi mahdollisia. 

Tämä tuote on kaikken laatu- ja turvallisuusmääräysten mukainen ja soveltuu siksi lapsiperheisiinkin. 

ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 ja AITEX sertifioitu. Lorena Canalsin tuotteet on valmistettu 100% luonnonkuiduista. Niistä voi ensimmäisten pesukertojen yhteydessä irrota nukkaa, se vähenee käytön myötä. Rumpukuivaus (matalassa lämpoötilassa) voi vähentää tätä. Lue lisää Lorena Canalsin käyttämistä tekniikoista ja käsityöläisyydestä heidän sivuiltaan: klikkaa tästä. Ei sisällä myrkyllisiä väriaineita tai epäpuhtauksia. Soveltuu myös lattioille joissa lattialämmitys. Valmistusmaa on Intia.

PESUOHJEET: 

Pyykinpesukoneessa pestävä, koneen vaadittu kapasiteetti 10kg tai enemmän.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.