COCOON

Peitto, kapok 150x210

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 237,00 23700
Määrä: kpl

Orgaanin ja hypoallergeeninen kapok-peitto 150 x 210

Kapok-peitolla on lämpötilaa ja kosteutta säätelevät ominaisuudet, mikä takaa ihanat kuivat ja lämpimät yöunet. Kapok-peitto on loistava vaihtoehto höyhen- tai untuvapeitoille. Tämän Cocoon Companyn korkealuokkaisen peiton kankaat ovat 100% sertifioitua luomupuuvillaa.

Hypoallergeeninen

Kapok sisältää luonnollista, kitkerää ainetta joka pitää bakteerit loitolla. Pintamateriaali on niin korkealuokkaisen tiheäksi kudottu, ettei pöly pääse tunkeutumaan sen sisään. 

Vegaani ja luonnonmukainen

Kapok on luonnonkuitu joka on kerätty trooppisissa sademetsissä kasvavista kapok-puista. Cocoon Companyn kapok-tuotteet on täytetty 100% luonnonmukaisella kapokilla, päällinen on 100% sertifioitua luomupuuvillaa.

Lämpötilaa säätelevä ja kosteutta siirtävä

Kapokin hämmästyttävän hengittävyyden ja kosteutta siirtävien ominaisuuksien ansiosta peiton alla nukkuva voi kokea fantastisen lämpötilansäätelyn sekä kuivat unet.

Miksi valita kapok-peitto?

Kapok-peitto pysyy sekä kuivana että lämpimänä koko yön, vaikka nukkuessaa hikoilisi (kuten luonnollista on). Hegittävyys on ominaisuus jonka avulla kosteus ei jää kuitujen alle vaan se päästää kosteuden läpi ja peitto pysyy kuivana. Luonnonkuitukapokilla varustettu peitto on siksi erinomainen valinta myös niille, joilla on öisin haasteita kuumuuden kanssa.

Emme halua tehdä kompromisseja unenlaatumme suhteen - vai mitä?
 
Toimitusaika-arvio: 1-2 viikkoa / tilaustuote.
Täytteen materiaali: 100% luonnollinen kapok
Tyyppi: Viileä/puolilämmin peitto ympärivuotiseen käyttöön
Hoito-ohje: tämän peiton mitat voivat olla liian kookkaat pestäväksi tavallisessa pyykinpesukoneessa. On suositeltavaa pestä se pesulassa (muista myös itsepalvelupesulat joissa suuremman kapasiteetin koneet). Täsmäpesu pienemmille pesua tarvitseville alueille.
Kuivausrumpu: kuivatus todella suuressa kuivausrummussa sallittu, suositus on että peitto kuivataan pesulassa.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.