Hoppekids

Parvisänky 90x200 työpöydällä ECO Dream

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 868,00 86800
Määrä: kpl
Korkea parvisänky isommille lapsille jotka haluavat enemmän lattiatilaa huoneeseensa. Korkean parvisängyn avulla voit täydellisesti hyödyntää lasten huoneen neliöt!

Sängyn alla on todella runsaasti tilaa ja sinne sijoitettu kiinteä työpöytä luo tilasta täydellisen ja kompaktin työtilan lapselle läksyjen tekoon sekä muuhun käyttöön. Pöydän leveys on sama kuin sängyn pituus joten se käyttää todella hyvin tilan hyödykseen ja sen alle sekä päälle jää edelleen tilaa myös säilytykselle.

Tämä sänky on Joutsenmerkitty.

Joutsenmerkki on takuu siitä että tuote on testattu ja täyttää kaikki EU:n lastenhuonekaluille asettamat vaatimukset. Samanaikaisesti ympäristönsuojelulle on asetettu suuret vaatimukset tuotteen tuotannossa, materiaalin hankinnassa, tuotteen käytössä ja sen kierrätysmahdollisuuksissa. Puun pinta on käsitelty vesipohjaisella, ympäristöystävällisellä lakalla ilman haitallisia lisäaineita ja turhia kemikaaleja.

90x200cm koko mahdollistaa sängylle pitkän käyttöiän ja lapsi voi käyttää sänkyä pitkälle teini-ikään. Koko mahdollistaa myös aikuisen läsnäolon vaikka iltasatua luettaessa. Iso koko lisää muokkausmahdollisuuksia tulevaisuudessa; kerrossängyksi, isoksi parveksi, pieneksi parveksi tai vaikka sohvasängyksi.

Portaat voidaan asentaa joko oikeaan tai vasempaan laitaan.

Sängyn ulkomitat: 208 x 177 x 101 cm
Korkeus sängyn alla: 143 cm
Painoraja: 100 kg
Patjan turvallinen maksimikorkeus: 9 cm
Valmistusmaa: Latvia
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.