GRAPAT

Nins®, grounds and coins

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 45,00 4500
Määrä: kpl
Sisältö: Nins® x6, kupit x6 ja kolikot x6 sateenkaaren väreissä. Mukana myös kangaspussi joka on GOT sertifioitua kangasta.

Näillä simppeleillä elementeillä on lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin leikkeihin: luovat leikit edistävät loogis-matemaattisen ajattelun kehittymistä luokittelun, ryhmittelyn ja yhdistämisen, värien ja muotojen kautta. Niillä voi leikkiä värikoordinoituja leikkejä, lisäksi ne sopivat minimaailmoiden rakenteluun sekä kannustaa kaikenlaisiin mielikuvituksellisiin ja luoviin leikkeihin! Vapaan, luovan leikin myötä lapsi tulee oppineeksi monenlaisia tarpeellisia taitoja symbolisten leikkien kautta, siis hauskasti mielikuvitusleikkiensä siivittämänä.

Suositusikä 12kk+. Korkeus: 6,5cm, kuppien korkeus 4,5cm ja kiekkojen halkaisija 4,8cm.

Hoito-ohje: Pyyhi lika nihkeällä liinalla ja käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta. Älä upota veteen.

Materiaali PEFC-puu (kestävästi hoidettujen metsien puusta valmistettu). Myrkyttömillä vesipohjaisilla väreillä värjätty. Puuosat vahataan tai öljytään kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistaja Grapat, paikallisesti Kataloniassa, Espanjassa. Grapat on pieni perheyritys joka rakastaa puuta, luontoa ja lasten vapaata, luovaa leikkiä!

Article manufactured under the safety standard EN71

* Ei alennuskoodeja *
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.