Erzi

Leikkiruokasetti taaperoille

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 39,90 3990
Määrä: kpl
Leikkiruokasetti taaperoille.

Näiden pienimmille suunnattujen leikkiruokien avulla myös he voivat turvallisesti ottaa ensikosketukset erilaisiin leikkiruokiin. Pian he jo haluavat ryhtyä antamis- ja ottamis-sekä osto- ja myyntileikkeihin. 12 erilaista puusta valmistettua leikkiruokaa, joilla lapset voivat leikkiä päivän ruokailutilanteita ja oppia siten käsittelemään eri muotoisia esineitä
Kaikki tämän tuotteen leilut sopvat pienille, koska ne eivät sisällä pieniä osia ja kaikki värit ovat kosteutta kestäviä, vesipohjaisia värejä. 

Yleisesti kaikki Erzi-tuotteet on valmistettu Saksassa erittäin tiukassa valvonnassa, mikä antaa lapsille erinomaiset edellytykset turvalliseen leikkiin!

Pakkauksen sisältö: Omenamehu, vesipullo, maitopullo, mansikkajugurtti, kuppikakku, omenaviipale, banaani, porkkana, tomaatti, paahtoleipäviipale, juustoviipale, nakkimakkara

 
pakkauksen mitat: 122x123x125 mm
paino: 0,426 kg
ikäsuositus: 1+
materiaali: pyökki
pinnoitus: värilakattu
stantardit: CE ja ASTM

Erzin leikkivälineillä lapset ja aikuisetkin pääsevät mukaan mielenkiintoiselle löytöretkelle leikin maailmaan. Yrityksen tuotteet on suunniteltu eritysesti lapsen kasvun ja kehityksen tueksi. Olipa kyseessä puiset hedelmät, leikkimyymälä tai motoriset lelut, puulelut suunnitellaan yksityiskohtiaan myöten laadukkaasti ja pitkäikäisiksi.

Yritys pitää tärkeänä arvonaan ympäristöstantardeihin perustuvaa tuotantoa ja valmistusmateriaalien puhtautta. Jokainen Erzi-tuote täyttää korkeimmat laatustantardit ja on omistautuneen käsityötaidon tulosta.

Uppoudu sinäkin Erzin monipuoliseen leikin maailmaan ja vakuutu tuotteiden laadusta itse!
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.